Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvo pa muško

Bivši \'farmeri\' Jelena i Josip postat će roditelji, dobit će sina

jelena bosančić
pixsell
11.04.2012.
u 08:47

Jelena je pet mjeseci u drugom stanju i trudnoću odlično podnosi. Sinu će dati ime Toma ili Lukas.

Godine su tu. Vidi, sad pričam kao da mi je 50 godina, ali ja sam stvarno spremna, izjavila je Jelena Bosančić prije godinu dana. Kako doznaje InMagazin, brineta je već pet mjeseci u drugom stanju.

Bivša farmerica odlično podnosi trudnoću, a udebljala se samo tri kilograma. Želja joj je da rodi na svoj 30. rođendan, 1. kolovoza. Jelena i njezin suprug Josip Ivančić dvoume se između dva imena za svog dječaka – Toma i Lukas. Na svadbi su oboje obuli tenisice All Star, popularne kao starke, a torta im je bila u obliku pijetla. Par se vjenčao prije četiri mjeseca. Splićanka je nosila dvije vjenčanice ukrašene kristalima Swarovski. Svadbena torta bila je u obliku pijetla. Jelena i Josip žive u Dobrićima pokraj Tomislav Grada. Jelena sina namjerava roditi u splitskom rodilištu.

Komentara 1

LI
liliZG
12:30 11.04.2012.

da, da, ..torta im je bila u obliku prijetla, shvatili smo.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije