Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSTAJE OTAC

Bivši bubnjar Guns N'Rosesa dobit će dijete s 24 godine mlađom suprugom

Matt Sorum
Foto: Instagram
1/6
20.03.2021.
u 11:30

- Iznenađenje! Djevojčica Sorum dolazi nam u srpnju. I više smo nego ushićeni ovim Božjim darom. Bez obzira na sve avanture koje smo imali priliku zajedno proživjeti, ni jedna se ne može mjeriti s radošću koju osjećamo sada kada smo stvorili obitelj. Jedva čekamo i uzbuđeni smo pokazati djetetu sva čuda ovog svijeta - poručio je Matt

Matt Sorum (60), bivši bubnjar grupe Guns N' Roses, prvi će put postati otac. Sorum i njegova supruga, plesačica Ace Harper (36) objavili su kako čekaju djevojčicu. 

- Iznenađenje! Djevojčica Sorum dolazi nam u srpnju. I više smo nego ushićeni ovim Božjim darom. Bez obzira na sve avanture koje smo imali priliku zajedno proživjeti, ni jedna se ne može mjeriti s radošću koju osjećamo sada kada smo stvorili obitelj. Jedva čekamo i uzbuđeni smo pokazati djetetu sva čuda ovog svijeta - poručio je Matt  pokraj crno-biijele fotografije sa suprugom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt Sorum (@mattsorum)

- Od svih predivnih avantura koje smo prošli u svojim životima ništa se ne može usporediti sa srećom da napokon možemo stvoriti svoju obitelj, kazali su za People. 

Ace će se nastaviti baviti pokretanjem modne linije koju je nazvala svojim imenom. Linija odjeće ima za cilj osnažiti žene, koristeći modu kao sredstvo kojim žene njeguju dublju vezu sa sobom i svijetom.

Matt je, pak, napisao dio pjesama na novom albumu Billyja Gibbonsa, legendarnog frontmena grupe ZZ Top, a napisao je i knjigu "Double Talkin' Jive: True Rock 'n' Roll Stories", koja govori što je potrebno za uspjeti u glazbenoj industriji. 

Nika Turković gostovala je u Večernjakovoj Desetki 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
11:43 20.03.2021.

Jel on pravio dijete?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije