Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz benda je otišao 2017.

Bivši bubnjar Crvene Jabuke osniva novi bend naziva 'Cunja i Crvena Jabuka'

Zagreb: Humanitarni koncert Prijatelji Agrama u KD Vatroslav Lisinski
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/4
13.06.2023.
u 22:00

Cunja kaže da novi bend već ima ugovorene brojne koncerte, a bend će imati "prijeratni ritam"

Bivši bubnjar Crvene Jabuke i suosnivač benda Darko Jelčić Cunja (58) isti je napustio 2017. godine zbog financijski razloga, a sada najavljuje da će osnovati svoj bend. 

- Bit će to moja, naša, bolja Crvena Jabuka, rekao je za Jutarnji list Cunja koji je sada osnovao novi bend "Cunja i Crvena Jabuka", i to u kanadskom Torontu. Kaže kako nitko od osnivača benda zapravo nije vlasnik autorskog prava na ime sastava osnovanog 1985. godine.

VEZANI ČLANCI:

- Nismo dobivali honorare, a Žera se okrenuo nekom gotovo narodnjačkom zvuku, recimo pjesma 'Jazz ba', koje nisu nimalo u duhu benda kojeg su ljudi godinama voljeli. Došli smo do brojke od više od pedeset neplaćenih gaža. Žera bi naplatio koncerte, ali ja kune nisam vidio. Nekad bi nam naknada bila 500, 700, 1000 eura... On je to smanjio, a ni to nije plaćao - priznao je. 

Cunja kaže da novi bend već ima ugovorene brojne koncerte, a bend će imati "prijeratni ritam". Početkom rujna sviraju u predgrađu Toronta.

Pokušali smo dobiti komentar od članova benda Crvene Jabuke, ali nitko o toj temi ne želi govoriti već su okrenuti pripremama za nadolazeći koncert 1. srpnja u Opatiji. Nakon prepune zagrebačke Arene i valentinovskog koncerta "Tamo gdje ljubav počinje" , velike "USA & CANADA OD SRCA DO SRCA" turneje bend dolaze i na predivnu Ljetnu pozornicu u Opatiji gdje će izvesti svoje dobro poznate hitove uz koje su stasale mnoge generacije.

VIDEO Paradžiković opisala avanturu koju je prošla: 'Ostala sam bez benzina, pa shvatila da nemam novčanik'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije