Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANA UDE

Bivša supruga našeg poznatog sportaša pojavila se u 'Braku na prvu': 'U maniri 'Mamurluka'

Ana Ude
Foto: Instagram
1/11
07.02.2024.
u 18:15

Ana se ovog tjedna pojavila i u emisiji "Brak na prvu" u ulozi kume kandidatkinje Nikoline Dianežević. Nikolina je na Instagramu objavila video u kojem je još jednom evocirala uspomene na snimanje

Ana Ude, influencerica koju na Instagramu prati gotovo 23 tisuće ljudi, poznata je i kao bivša supruga gimnastičara Filipa Udea. Bili su u braku sedam godina i dobili su kćer Evu. Razveli su se 2020. godine, a nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima i zajedno odgajaju kćer. Ana se ovog tjedna pojavila i u emisiji "Brak na prvu" u ulozi kume kandidatkinje Nikoline Dianežević. Nikolina je na Instagramu objavila video u kojem je još jednom evocirala uspomene na snimanje. 

- Video iz ‘vremenske kapsule‘. Kratki rezime divnog i ludog vikenda i djevojačke koju mi je organizirala moja najdivnija kuma prije ulaska u b(m)rak. Na videu su naravno samo pristojne scene, ali moram priznati bilo ih je par i u maniri filma ‘Mamurluk‘. Baš kako i treba biti zadnjeg vikenda prije ulaska u bračne vode, i to još s neznancem. A sad smo spremne da me udamo!, napisala je Nikolina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Ude (@ana_ude)

Ana je u emisiji i suze pustila jer joj se prijateljica udavala, ali ovo joj nije prvo pojavljivanje na televiziji. Prije nekoliko godina sudjelovala je i u kulinarskoj emisiji „Tri, dva, jedan – peci!”.

Inače, Nikolinu su eksperti spojili s Antonom, rođenim Kanađaninom hrvatskog podrijetla koji živi u Španjolskoj. Voli fotografiju, jogu i pustolovine, a radi kao profesor engleskog jezika te od partnerice želi da je poštena, iskrena, zabavna i voli se šaliti. Dosad je bio s mlađim djevojkama jer je uvijek okružen mladima. Nikolina je avanturističkog je duha, empatična, voli vožnje motorom, kuhati pa eksperti misle da će si karakterno odgovarati.

VEZANI ČLANCI: 

Eksperti se nadaju da će Anton prepoznati kod Nikoline otvorenost i spremnost za avanturu. Dan je vjenčanja Antona i Nikoline. Anton je bio jako uzbuđen i njegov kum smatra da mu je krajnje vrijeme da pronađe nekoga, a najveća mu je mana što traži srodnu dušu, što je jako teško naći. Nikolina je također bila jako uzbuđena i jedva je čekala da sve počne i vidi svog partnera. 

VIDEO: Tko je supruga Ivana Turudića? Ginekologinja radi u zagrebačkoj bolnici, a pojavljivali su se i u javnosti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije