Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
irena pecotić

Bivša supruga našeg pjevača novim potezom dala do znanja da s njim više ne želi imati veze

Foto: Instagram
1/11
24.03.2024.
u 10:55

Irena Pecotić je na Facebooku vratila svoje djevojačko prezime Ćukušić, dok je na Instagramu maknula Pecotić i sada se tamo predstavlja samo imenom.

Kraj 2022. godine domaću scenu potresao je jedan kraj ljubavi. Radi se o onom pjevača Marka Pecotića i njegove supruge Irene. Danima se pisalo o tome što se događa te kako se sve odigralo, a par je nakon 17 godina braka odlučio da će svatko krenuti svojim putem. Pjevač je supruzi i djeci priopćio da ima novu ljubav, kolegicu Silviju Dvornik, a poto je i njegova supruga, farmaceutkinja došla u javnost. Njezina popularnost porasla je an društvenim mrežama te su se pratile i analizirale njezine objave, a sada se može vidjeti kako je Irena dala do znanja da više ne želi imati nikakve veze s glazbenikom. Naime, Irena je na Facebooku vratila svoje djevojačko prezime Ćukušić, dok je na Instagramu maknula Pecotić i sada se tamo predstavlja samo imenom.

Podsjetimo, Irena je nakon što je privukla pozornost javnosti, redovito objavljivala fotografije na svojim društvenim mrežama. Tako je u svibnju se javila s proslave svetog Dujma zaštitnika grada Splita i potpuno zablistala. Naime, bila je odjevena u kratke hlačice i bijelu košulju, a ti komadi odjeće istaknuli su njenu odličnu liniju i gole duge noge. "Na dobro nam došla Sudamja" napisala je uz objavu, a brzo su se krenuli nizati komplimenti.  "Irena, definitivno spadaš u zaštićene lipote Splita", "Lijepa, prelijepa", "Predivnaaaa", "Divna si", "Zna li netko tko je dama sa slike, treba mi neki kontakt, radi se o naslovnici", "Znači, goriš", samo su neki od komentara koji su joj pisali pratitelji, a slika je skupila gotovo 1000 lajkova. 

Nakon što je Peco javno priznao da se razvodi, Irena se nije oglašavala za medije. No prvi je put progovorila za Slobodnu Dalmaciju u prosincu 2022. godine.

- Opraštam zato što mi je najbitniji moj vlastiti mir. Uvijek ću vjerovati u ljubav. Ona je pokretač svega. Pamtim samo sretne dane! Pamtit ću je po neizmjernoj ljubavi koju sam dobila od prijatelja i obitelji. Imam puno dobrih prijatelja s kojima se ne čujem svakodnevno, ali znamo da smo tu uvijek jedni za druge. Svakako ću se rado sjetiti i putovanja u London s dragom prijateljicom Ivanom. U 2023. želim samo vlastiti mir i zdravlje - rekla je.

VIDEO Tko je navodna ljubavnica princa Williama? Bila je najbolja prijateljica Kate, živi u kući od 106 soba

 

Komentara 1

DU
Deleted user
21:31 24.03.2024.

Pa bila mu je blizu mogao je nju ozeniti isto kao sto je njegov otac mogao Camilu a ne da muci jadnu Dijanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije