Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
burne reakcije

Bivša 'Spajsica' na meti kritika zbog jedne odluke: 'Oprosti, ali ovo mi se gadi''

Foto: Profimedia
1/6
20.04.2020.
u 17:52

Najburnije je reagirao britanski voditelj Piers Morgan, koji je prvo suprugu nogometaša Davida Beckhama zamolio da ponovno promisli o svojoj odluci.

Zbog situacije s koronavirusom, dizajnerica i bivša članica benda 'Spice Girls', Victoria Beckham odlučila je otpustiti 25 radnika. Naravno, ovaj njezin potez mnogi ne odobravaju, te tvrde da ima dovoljno prihoda da sačuva njihova radna mjesta.

Najburnije je reagirao britanski voditelj Piers Morgan, koji je prvo suprugu nogometaša Davida Beckhama zamolio da ponovno promisli o svojoj odluci. Isto tako ju je zamolio da razmotri vladine mjere za spašavanje radnih mjesta, a naglasio je i da je njezina obitelj vrijedi skoro 335 milijuna funti

- Oprosti, ali ovo mi se gadi.  Ako ti je toliko stalo do zaposlenika, zašto  ne uzmeš novac poreznih obveznika koji ti očajnički treba? A to što ti više ne treba  uložiš u svoje osoblje i pomogneš im - kazao je voditelj.

Viktorija trenutačno zbog krize ne isplaćuje plaću ni sebi, a izgubila je i bliskog suradnika, glavnog direktora marketinga, pišu strani mediji.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
18:40 20.04.2020.

Pa s tom svojom modom nije zaradila ni pare, uvijek je u minusu. I sad još da plaća radnike?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije