Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigla roda

Bivša "spajsica" Mel B na svijet donijela treću djevojčicu

mel b
Pixsell
02.09.2011.
u 10:50

Pjevačica je sretnu vijest odmah objavila na svom Twitter-profilu kazavši da se suprug Stephan gotovo onesvijestio od uzbuđenja

Pjevačica Mel B, pravim imenom Melanie Brown, donijela je na svijet svoju treću djevojčicu. Britanska zvijezda ima već dvije kćeri iz prijašnjih veza,12-godišnju Phoenix Chi i četverogodišnju Angel. Bivša "spajsica" odmah nakon poroda pohitala je na Twitter kako bi svijetu objavila sretnu vijest. Nije skrivala koliko su ona i suprug Stephan Belafonte uzbuđeni zbog prinove.

– Naša je beba napokon stigla! Stephen se skoro onesvijestio, a Phoenix je vrištala. Beba je uistinu nevjerojatna! – pohvalila se Mel B.

Tridesetšestogodišnja pjevačica porod je obavila u istoj bolnici u Los Angelesu gdje je i njezina bivša kolegica Victoria Beckham rodila svoje četvrto dijete Harper Seven.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije