Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgleda senzacionalno

Bivša Miss Jugoslavije iznenadila rijetkim pojavljivanjem u javnosti u društvu supruga, proslavljenog sportaša

Foto: Promo
1/9
18.08.2023.
u 08:30

Maja Kučić Kržić osvojila je titulu najljepše žene Jugoslavije i nastupila na svjetskom izboru u Londonu

Jedan od najljepših otoka hrvatskog juga – Šipan bio je domaćin nesvakidašnjem partiju u bijelom. Izvrsna zabava u staroj Fratiji na brdu iznad Suđurca otkrila je kako danas izgledaju neke od ljepotica iz društvenog života 80-tih i 90-tih godina prošlog stoljeća. Nesvakidašnji događaj održao se u organizaciji stalnih šipanskih promotora Semre i Teofila Bogdan.

Posebnu pažnju privlačila je Maja Kučić Kržić (54), bivša Miss tadašnje države Jugoslavije, koja je nastupila na svjetskom izboru u Londonu. Maja i danas izgleda senzacionalno. Na šipanskom događaju ljeta bila je u pratnji supruga, proslavljenog vaterpoliste Ognjena Kržića.

Foto: Promo

Poznata TV i radio voditeljica Darija Mikulandra Žanetić na otoku Šipanu ima drugi dom. Aktivna je u promociji elafitskog otoka koji je procvat doživio za vrijeme Dubrovačke Republike kada su glavne i najsnažnije djelatnosti bili brodogradnja, pomorstvo, maslinarstvo, ribarstvo i vinogradarstvo.

Foto: Promo

Među stotinjak uzvanika pažnju su privlačile, također ljetne stanovnice Šipana, bivša manekenka, a danas pilates instruktorica Jelena Orešković Atabeyki te bivša manekenka, danas poznata poduzetnica Sandra Vranješ Milić.

VEZANI ČLANCI: 

Party u bijelom pod maskama nije propustio ni bivši vaterpolist dubrovačkog Juga i osvajač Lige prvaka Marko Bautović te dubrovački poduzetnici Romana i Tomo Ivušić.

Foto: Promo
Čari otoka Šipana posljednjih godina sve više i više otkrivaju zaljubljenici u Mediteran kakav je nekada bio.

VIDEO Obožavatelji zatrpali Maju porukama zbog greške koja joj se potkrala: 'Oprostite, ja sam totalno zbunjena'

Ključne riječi

Komentara 3

CA
cavecanem
11:04 18.08.2023.

Koga je iznenadila?

DU
Deleted user
09:07 18.08.2023.

Opet jugonostalgicarski dok vec 30 god zivimo u samostalnoj RH

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije