Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLUMAC SE NAŠALIO

Bitorajac komentirao rekonstrukciju vlade i nasmijao pratitelje: 'Specijalna delagacija stigla je u grad'

Rene Bitorajac
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
08.04.2022.
u 19:00

Rene je objavio fotografiju na kojoj pozira pokraj kartonskih figura Delboya i Rodneya iz "Mućki".  - Uskoro će rekonstrukcija vlade pa je specijalna delegacija stigla u grad. Počinju mućke! - napisao je Bitorajac

Zagrebački glumac Rene Bitorajac (50) svojim objavama na Instagramu često nasmijava pratitelje, a to je ponovno napravio kada je objavio fotografiju na kojoj pozira pokraj kartonskih figura Delboya i Rodneya iz "Mućki". 

- Uskoro će rekonstrukcija vlade pa je specijalna delegacija stigla u grad. Počinju mućke! - napisao je Rene. 

- Sljedeće godine u ovo vrijeme ćemo biti milijarderi", našalio se jedan pratitelj u komentarima.

 Inače, Rene trenutačno snima seriju "Metropolitanci" koju za HRT radi Ring produkcija, a gledat ćemo je ove jeseni. Riječ je o dramskoj obiteljskoj seriji gorko-slatkih tonova i nenametljivog humora, a u nju je uklopljena i šira društvena pozadina obnove nakon potresa i pandemije. Autor joj je Dario Vince, režira je Igor Šeregi, a pored Bitorajca koji igra lik zubara u "Metropolitancima" glume i Dejan Aćimović, Dijana Vidušin, Linda Begonja, Nataša Janjić, Janko Popović Volarić, Mirela Brekalo, Goran Grgić, Ljubica Jović, Ksenija Marinković, Siniša Popović, Dušan Bućan, Judita Franković, Barbara Nola, Filip Juričić, Franjo Kuhar, Hrvoje Kečkeš, Žarko Savić te brojni drugi. 

Bitorajac je na Instagramu objavio i video sa snimanja ove serije u kojoj će nakon "Bitangi i princeza" ponovno igrati s Goranom Grgićem. 

"Ovaj ne odustaje!!! 13 godina kasnije, neka dlaka je još uvijek diskutabilna! S Grgićem na setu 'Metropolitanaca' nakon 'Bitangi i princeza' iz 2009.", našalio se Rene.

VIDEO: Uz Oliverovu pjesmu 'Piva klapa ispo' volta', obitelj i prijatelji se oprostili od Mirjane Majurec

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije