Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najnovija fotka

Biste li je prepoznali? Bivša kandidatkinja 'Života na vagi' pokazala kako je napredovala u samo šest mjeseci

Foto: Instagram
1/13
25.06.2021.
u 08:30

U RTL-ov show ušla je sa 135 kilograma, izgubila je 52 kilograma u showu, a s vježbom i pravilnom prehranom ne staje ni nakon njega. Sada je objavila novu fotografiju kojom je pokazala kako je napredovala u samo šest mjeseci.

Mirna Posavec, bivša kandidatkinja showa ''Život na vagi'', od 11. godine borila se sa suvišnim kilogramima, a danas je ponosna na sve što je postigla. U RTL-ov show ušla je sa 135 kilograma, izgubila je 52 kilograma u showu, a s vježbom i pravilnom prehranom ne staje ni nakon njega. Sada je objavila novu fotografiju kojom je pokazala kako je napredovala u samo šest mjeseci. 

"Šest mjeseci razlike. Jedva čekam fotku nakon još šest mjeseci. Na prvoj fotki ne mogu stisnuti ni jedan mišić koliko su slabi, a druga fotka je druga priča. Snaga je puno veća, a s time i napredak na treninzima", napisala je Posavec i dodala:

"Ne mogu reći da sve savršeno radim jer to ne bi bila istina. Jedem nutritivno bogate namirnice, ali to ne znači da ne pojedem čips, čokoladu ili kolač. Treniram, ali ima dana kad mi se jednostavno ne da. Ako je razlog umor, taj dan neću odraditi trening jer mi tijelo očito nešto govori. Ako mi se ne da zbog lijenosti, onda ću se natjerati. Najčešće se nakon takvih treninga najbolje osjećam zato što znam da sam pobijedila sebe. Da skratim, sve se može kad se hoće", zaključila je. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, Mirna se prije nekoliko mjeseci  svojim pratiteljima na Instagramu pohvalila novom titulom i to ni manje ni više nego onom fitness-instruktorice. "Instruktorica fitnesa u teretani. Moja nova titula. Smjer koji sam odabrala ušavši u show "Život na vagi", smjer je od kojeg nisam i neću odustati jer se tu osjećam kao doma. Odgovara mi istraživanje i stalna nadogradnja znanja, a svaku novu informaciju isprobavam na sebi da vidim djeluje li. Drukčije se baš i ne može naučiti, nego jednostavno probati, probati i probati. Živi sam dokaz da se sve može kad se hoće. Pa čak i preokrenuti život naopačke", napisala je Mirna na Instagramu.

VIDEO Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije