Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 25 godina

Biste li ga prepoznali? Pogledajte kako danas izgleda Maxwell Sheffield iz 'Dadilje' i čime se bavi

Foto: YouTube screenshot
1/8
03.04.2024.
u 08:00

Poznati glumac Charles Shaughnessy (69), zapamćen po ulozi Maxwella Sheffielda iz Dadilje, još uvijek privlači pozornost. Britanac, 69-godišnjak, dotaknuo se kultne role, ispričao kako su na ulogu reagirala njegova djeca te rekao što misli o ponovnom okupljanju stare glumačke postave.

Poznati glumac Charles Shaughnessy (69) koji je utjelovio Maxwella Sheffielda iz ''Dadilje'' i dalje glumi. Svjetsku slavu stekao je ulogom zavodljivog producenta u seriji emitiranoj od 1993. do 1999. Iako sa svojih 69 godina više nije aktivan kao nekad, Britanac se i dalje bavi glumom. The ''Winchesters'' i ''Driven'' samo su neki od naslova u kojima se pojavljuje, s posebnim naglaskom na seriju ''General Hospital'' koja ulazi u 39. godinu prikazivanja, pri čemu Shaughnessy bilježi nastup u čak 177 epizoda.

 

Šarmantni Britanac iz braka s američkom glumicom Susan Fallander ima dvije kćeri, Maddy (29) i Jenny (34). Iako je njihov otac svojedobno obožavan zbog uloge u Dadilji, one nisu bile oduševljene portretom karizmatičnog producenta, ponajviše zbog odnosa s otkačenom dadiljom Fran koju je glumila Fran Drescher.

– Jednoga dana, kada sam se vratio kući, dočekala me Maddy koja je bila jako uzrujana. Pogledala je jednu epizodu serije i upozorila me da ne ljubim druge djevojke. Nije joj se svidjela kemija koju Fran i Maxwell imaju na ekranu – izjavio je glumac u razgovoru za časopis ''People'' otkrivajući zanimljive činjenice koje su se zbivale iza objektiva kamera.

Charlesov lik iz serije kulturno je neobrazovan, ali se istodobno vodi zdravim razumom, što rezultira mnogim komičnim situacijama i sukobima između Maxwella i Fran koji s vremenom razvijaju romantični odnos. 

Galerija: Glumica na pozornici Oscara imala nezgodu: 'Potrgala mi se haljina, nemojte me gledati'

1/12

Shaughnessy je aktivan i na društvenoj mreži Instagram, gdje s gotovo 70 tisuća gledatelja komentira aktualnosti, donosi izvještaje o novostima iz karijere te evocira sjećanja na stare dane.

Podsjetimo, Shaughnessy se dotaknuo i potencijalnog ponovnog okupljanja ekipe iz serije. – Ponovno okupljanje bilo bi baš zabavno, ali teško je jer ljudi još gledaju "Dadilju", koja ima 30 godina, a mi tako više ne izgledamo. Ja sam mnogo stariji. Mnogo je i Fran starija. Djeca su starija. Tu istu priču bilo bi lijepo stvoriti, no vjerojatno nije moguće. Taj vlak je otišao. Ne možete ponovno stvoriti tu čaroliju. S pomoću nekih elemenata možete stvoriti nešto drugo, ali to neće biti ono što je bilo izvorno. No ako netko smisli i ponudi mi da ponovno budem Maxwell Sheffield, bit će mi drago", priznao je glumac.

Svoju karijeru započeo je kao Alistar Durban u već spomenutoj seriji ''General Hospital'' koja ga je predstavila publici pred malim ekranima, ali ga je u zvjezdanu orbitu lansirala humoristična serija s dadiljom Fran prepoznatljivom po visokim glasovnim tonovima, otkačenim modnim kombinacijama i živopisnim dogodovštinama.

Video: Pamela Anderson na zabavu došla bez trunke šminke, a društvo joj pravio sin

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije