Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri, dva, jedan - kuhaj!

Bisera kiksala na paprikašu - Sutra se pripremaju gulaš i pita od jabuka!

Tri, dva, jedan - kuhaj
Foto: PR FOTO
1/10
25.03.2014.
u 22:47

Nova epizoda showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj' donosi još izazova iz slavonske kuhinje...

Nova epizoda showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj' donosi još izazova iz slavonske kuhinje.

Drugog dana slavonskog tjedna žiri u sobi za vijećanje nije imao nimalo lak zadatak. Među onima koji su zadovoljili kriterije su Anka, koja je zadivila žiri dobrim snalaženjem u slavonskoj kuhinji s obzirom da dolazi s juga Hrvatske, te Zlatan i Nenad. Iako se baš i ne drži tradicije i voli eksperimentirati, Nenad se s paprikašem i tačcima izvrsno snašao pa se i našao na listi najboljih kandidata ovog tjedna. Za razliku od njega, Bisera i Tanja nisu se mogle prilagoditi slavonskoj priči. Žiriju je više zasmetao Biserin manjak truda koji je njezin paprikaš pretvorio u šalšu, dok je Tanji progledao kroz prste dodavanje maslinovog ulja i žličicu pekmeza u paprikaš.

Bisera će sutra pokušati popraviti dojam jer su teme trećeg dana čobanac i pita od jabuka. Za dobar čobanac potrebne su kvalitetne namirnice, no svaki Slavonac ima svoj recept za koji tvrdi da je najbolji. Ključno je naći dobar omjer divljači i domaćeg mesa te zadovoljavajuću gustoću jela koja se najčešće postiže dodavanjem svinjskih nogica, repa i njuške. Ali tog se savjeta nisu držali svi kandidati pa su neki u svoj čobanac stavljali gljive, slavonsku rakiju, vino ili konjak, noklice, ljute feferone i jabuke, sve u nadi da će postići dovoljnu gustoću.

Većina kandidata već je prije pekla pitu od jabuka pa se čini da će žiri imati pune ruke posla u pronalasku najboljeg i najlošijeg kandidata u trećem izazovu. Ovaj će put odlučivati nijanse, odnosno osobni pristup kandidata jelima, pogotovo kod pite s jabukama.

Budite i sutra u 21:10 sati uz RTL Televiziju i „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ kako biste doznali jesu li se promijenila imena na listi najboljih kandidata za titulu kuhara amatera!

Foto: PR FOTO

>>Mile pao u nesvijest već prvi dan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije