Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
frontmen legendarne grupe Valenitno:

'Bio sam švorc, bez igdje ikog, bez obitelji, benda, prijatelja, novca i statusa. Počeo sam život iz početka'

16.10.2022.
u 13:29

Sarajevska grupa "Valentino" osamdesetih i devedesetih bio je jedan od najslušanijih bendova na ovim prostorima, a nakon 20 godina spremaju veliki koncert u Zagrebu. Uoči koncerta razgovarali smo s frontmenom grupe Zijom Rizvanbegovićem, poznatijim kao Zijo Valentino.

Komentara 7

Avatar Tombstone
Tombstone
13:46 16.10.2022.

Nemre se reci da su bili nepoznati, ali medju najslusanije definitivno nisu spadali. Ni blizu. Bar ne u Zagrebu.

DU
Deleted user
14:27 16.10.2022.

Legendarna grupa samo za vecernji.ba...

Avatar Avi
Avi
15:58 16.10.2022.

Jugoslavija ne postoji već tri desetljeća, ljudi koji danas imaju 30 i više godina rodili su se u Hrvatskoj, čak i oni koji imaju 40 i više godina Jugoslaviju ne pamte jer su bili djeca. Prema tome ovakve bendove pamte samo starci od 50-60 godina, čak ni oni to nikad nisu slušali, niti ih to zanima. Shvatite, nema više Jugoslavije, gotovo je, nikad više se neće vratit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?