Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORAN BOGDAN:

Jedan od najtraženijih glumaca u Hrvatskoj: Mislim da nas teorije zavjera nagrizaju kao hrđa. Zlo je puno banalnije i gluplje

26.03.2022.
u 14:13

- Još kao mali sanjao sam da ću raditi sa Slobodanom Šijanom. Postoji li netko tko ne voli “Maratonce” ili “Ko to tamo peva”? Presretan sam što je došlo do te suradnje. A profesor je istinski profesor. Itekako je prisutna još uvijek ta dječačka zaljubljenost u film - govori Goran Bogdan.

Ključne riječi

Komentara 18

LE
LenardHr
16:03 26.03.2022.

Idi snimaj po srbiji i pusti nas na miru.

Avatar BitceSveOK
BitceSveOK
15:20 26.03.2022.

Teorije zavjera kažeš? Tako su govorili i ovi koje je stigla iznenadna smrt nakon cjepljenja. Pa tko normalan može sumnjati u cjepivo koje financira lik koji govori da nas je previše na planeti.

OX
oxymoron
18:08 26.03.2022.

Ne znam otkud potreba kod javnih žena i muškaraca da nama nejavnima objašnjavaju svijet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?