Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrila je i zašto nisu zajedno

Bila je to velika ljubav rođena u 'Životu na vagi', a sada su Sara i Marino prekinuli

Foto: Instagram
1/5
26.08.2020.
u 18:45

Sara Sitarić i Marino Marušić upoznali su se u RTL_ovom showu i zaljubili, a prije tri tjedna odlučili su kako njihova veza više nema budućnost.

Sudjelovanje u showu "Život na vagi" donijelo je i ljubav Sari Sitarić i Marinu Marušiću. Par se zbližio i ubrzo su se zaljubili i njihova ljubavna priča nastavila se i nakon završetka showa, ali sada joj je došao kraj.

- Ne bih to previše komentirala, ali da, mogu vam potvrditi da je vezi došao kraj prije tri tjedna kad sam bila kod Marina i kad sam prekinula vezu. Vrijednosti su nam se razišle, moj fokus je sad maksimalno na faksu, a on je odabrao neke druge puteve koji ga uveseljavaju i zato sam osjećala da je ispravna stvar prekinuti taj odnos - kratko je za RTL izjavila Sara.  Kada su počeli svoju romansu Sara je često iz svoji Ladimirevaca putovala u Marinov Zadar kako bi bili zajedno. 

- Marino i ja uživamo u šetnjama od po dva sata, a kada on radi, ja upoznajem grad ili ga posjetim u kafiću gdje radi kao konobar - pričala je prije godinu dana Sara kako provodi vrijeme kada je u Zadru. Otkrila je tada i kako su njezini roditelji upoznali Marina.

- Ispalo je skroz spontano. Moji mama i tata su išli za Pag pa su odlučili stati u Zadru i svratiti do Marina i tako su se svi međusobno upoznali, a prvi susret završio je kuhanjem slavonskog čobanca! U showu su jedno drugome bili velika podrška i Sara je rekla kako ju je kod Marina privukla njegova dobronamjernost, suosjećanje i spontanost, ali sada su im se nažalost putevi razišli. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije