Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donijela odluku

Bila je najfatalnija žena bivše države, a naša pjevačica sada otkriva da odlazi iz Hrvatske: Predajem papire

Foto: YouTube Screenhshot
1/9
19.03.2024.
u 21:18

Nakon što je postala jedna od najvećih zvijezda ovih prostora, Perazić se preselila u New York. Kako je jednom prilikom rekla, slava ju je gušila i nikada nije htjela biti poznata. Marina se vratila u Hrvatsku, a sada opet planira otići u Ameriku i tamo živjeti s kćerima.

Glazbenica Marina Perazić, 80-ih je imala status najvećeg seks - simbola regije. Iako je od vremena kada je nastupala s grupom ''Denis&Denis'' prošlo već gotovo 40 godina. Nakon što je postala jedna od najvećih zvijezda ovih prostora, Perazić se preselila u New York. Kako je jednom prilikom rekla, slava ju je gušila i nikada nije htjela biti poznata.

- U Ameriku sam otišla nakon 4 i pol godine jako intenzivne karijere. Mi smo postali slavni preko noći, to je sve došlo iznenada. Ono što me najviše opterećivalo je gubitak privatnosti. Očekivala sam okej, kad dođem u Zagreb, onda je normalna stvar, imam neki koncert, da ću poslije davat autograme i slikat se, ali kad sam u Rijeci hodala, to je bilo strašno. Prosto nisam mogla ić' od stana do none, a da za mnom ne trče - izjavila je za InMagazin. Zbog toga se preselila u New York, prihvativši tako poziv dugogodišnjeg partnera i bubnjara grupe EKV Ivana Fecea Firčija.

- Sudbonosno pitanje "hoćeš ić' sa mnom u Ameriku?" bilo je pred Milanom Mladenovićem. Ja sam rekla da. Nikad se nismo oženili, ali to je bilo to sudbonosno da. On je otišao, nakon šest mjeseci sam ja otišla za njim. To je bilo '88. u 10. mjesecu. Puno prije onih svih nemilih događaja na ovom podneblju. Nažalost, da sam bila tu, da nismo otišli, vjerojatno bi doživjela isto to što je doživjela Mira Furlan. Jer je on iz Novog Sada, ja sam iz Rijeke, nitko nikad nije razmišljao o tome. Nije bilo bitno kakvo je njegovo podrijetlo, nit je danas bitno. Ali jednostavno mislim doživjeli bi velike neugodnosti - ispričala je Marina. 

VEZANI ČLANCI:

Danas su ona i Ivan roditelji dvije kćerke - Mije Katarine i Lune Marije. One su izrasle u prave ljepotice, a još uvijek žive u New Yorku gdje se Perazić planira vratiti uskoro

- One su naši sponzori, s obzirom da su one američke državljanke, tako da će biti sponzori mami i tati da dobijemo američke papire, za koji dan predajemo to - priznaje Marina koja želi biti najbolja baka. 

VIDEO Baka Zorana Milanovića 15 godina skrivala veliku tajnu o njemu! Majka mu nije imala lak život

Komentara 7

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
00:24 20.03.2024.

Slaba joj je ta statistika, jer je Vlatka Pokos postigla svjetski rekord sa konačnim odlascima i vraćanjima, sa više od 50x.

Avatar mrkyyy
mrkyyy
22:03 19.03.2024.

i koliko puta će još otić?

OK
Okrad11
06:02 20.03.2024.

Otišla '88 u Amerika a ovih dana predaje papire za državljanstvo. A toliko je bila slavna, poznata, uspješna pa se vraćala na "ove prostore" i naslikavala po Bigbrotherima, farmama i gdje li ne već. A slava joj smetala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije