Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

BB mijenja pravila i daje novu šansu stanarima

Foto: RTL
1/4
03.04.2018.
u 15:44

Grupa koja bude najbolja u tjednom zadatku osvojit će imunitet.

Ovaj tjedan stanari Big Brother kuće kao tjedni zadatak imaju talent show. Podijeljeni su u četiri skupine i dobili su dvije pjesme koje moraju naučiti interpretirati. 

Big Brother danas ih je obavijestio kako malo mijenja pravila i daje novu šansu stanarima.

- Dragi stanari, u najspektakularnijem talent showu, četiri grupe borit će se da osvoje prvo mjesto. Grupa koja osvoji prvo mjesto dobiva imunitet. Pošto će te do prvog mjesta doći svojim nastupom, Big Brother je odlučio da je nominiran ima imunitet aktivan od trenutka osvajanja prvog mjesta. Grupa koja dobije najviše glasova publike temeljem njihovog nastupa je pobjednička grupa - poručio im je Big Brother. To znači ako se u pobjedničkoj grupi nađe netko od stanara koji je nominiran u nedjelju neće napustiti show.

Ako nije nominiran i u pobjedničkoj je grupi, ima imunitet za sljedeći tjedan, piše RTL. Usprkos novim pravilima, jedna osoba će i dalje napustiti Big Brother kuću u nedjelju.

Ako pobjedi grupa koja u sebi ima stanare koji su nominirani za sljedeći tjedan, ti se stanari izuzimaju iz mogućnosti ispadanja i osoba koja će imati najmanje poziva publike i nije osvojila imunitet, napušta Big Brother kuću.

1/50

Komentara 6

AL
alf
00:07 04.04.2018.

Koliko nisko moze pasti jedan list kao Vecernji da im je jedna od glavnih naslovnica "big brother". Mozda bi trebali pokrenuti pitanje inteligencije u prvom onih koji to prikazuju a potom i ucestnika

SX
sudbina x
20:16 03.04.2018.

Da bi opstao i ostao u ovoj ludoj kući moraš biti debil...Ovaj Petar je po meni bio jedini normalan čovjek u toj kući i zato su ga izbacili....

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
16:58 03.04.2018.

Opet će kao gledatelji glasat a u biti BB će odabrat favorite svoje odnosno one koje žele da ostanu i ti će pobijediti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije