Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Lidijin suprug ne zna da je ona u BB-u, a Lili je u kući zbog dobitka i zabave

Foto: RTL
1/5
17.02.2018.
u 08:29

Ljiljana Lipovac Lili iz Zagreba i Lidija Marić iz Blagorodovac kraj Garešnice nove su stanarke BB kuće i imaju tajni zadatak

U Big Brother kuću sinoć su ušle dvije nove stanarke Liljana i Lidija. Njih dvije od Big Brothera su odmah dobile i tajni zadatak.

Ljiljana Lipovac Lili dolazi iz Zagreba, a po zanimanju je frizerka. Za sebe smatra da je bolja od drugih jer nikada ne odustaje i uvijek gleda prema naprijed. Prije ulaska u izolaciju rekla je kako bi u BB kuću voljela ponijeti olovku i papir da piše pisma kada dobije inspiraciju te set za manikuru.

Odmah se počela družiti s ostalim stanarima i pitala ih je mogu li pogoditi koliko godina ima. Kaže da joj odgovaraju mlade osobe jer se tako i ona osjeća, a nikako se ne može vidjeti u istom društvu s ovisnicima bilo koje vrste. Kako kaže, u Big Brother kuću prijavila se zbog dobitka i dobre zabave!

Lidija Marić dolazi iz mjesta Blagorodovac kraj Garešnice. U sretnom je braku i ima dvije kćeri za koje kaže kako su njezino najveće životno postignuće. Stanarima je rekla kako njen suprug radi u Njemačkoj i nema pojma da mu je supruga ušla u Big Brother kuću. Lidija ističe kako je njezini prijatelji smatraju zabavnom i iskrenom, a ističe kako ju u životu najviše živciraju nepravda i laži. U BB kući ne bi voljela živjeti s negativnim ljudima, a u show se prijavila zbog znatiželje.  

1/11

Komentara 11

ZA
Zagy154
10:59 17.02.2018.

Di samo nalaze taj probisvijet?

SX
sudbina x
11:03 17.02.2018.

Lidijin suprug je u Njemačkoj i ne zna gdje je ona...?Iskreno srećom nisam ali da kojim slučajem i jesam suprug te žene niti mene ne bi zanimalo gdje je...Čim dalje tim bolje...Stari samo ti ostani gdje si i ne vračaj se...

DU
Deleted user
09:00 17.02.2018.

Muž u švabiji rinta , a ova opajdara ostavila djecu za koju kaže da su joj najveće bogatstvo..i lagano u provod...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije