Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svečano prikazivanje

Besprijekorna! Lejla zablistala na premijeri 'Obrane i zaštite'

obrana i zaštita
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/15
23.09.2013.
u 22:44

Mnogi su poznati stigli na svečanu premijeru apsolutnog pobjednika ovogodišnje Pule, koji je odnio čak sedam nagrada

Lejla Filipović zablistala je na premijeri filma Bobe Jeličića "Obrana i zaštita" koji je večeras svečano prikazan u Branimir centru. U žutoj haljinici i košulji od trapera, bivša misica pokazala je kako se jednostavnom kombinacijom može postići lijep izgled.

Mnogi su poznati stigli na svečanu premijeru apsolutnog pobjednika ovogodišnje Pule koji je odnio čak sedam nagrada. Ivani Roščić, Slavenu Knezoviću i Bogdanu Dikliću te ostalim zvijezdama filma potporu su došli dati glumačka legenda Ana Karić te poznati filmski producent Branko Lustig, ali i mnogobrojni kolege iz svijeta filma i kazališta.

>>Organizatori istaknuli grotesknost etničkih podjela u Mostaru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije