Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kulturnjaci na okupu

Bend Mračni predmet želja snimio spot za svoj ljetni singl

mračni predmet želja
22.06.2012.
u 13:58

– Osnovna ideja bila je stvoriti pomalo pomaknuti svijet čija radnja ne prati doslovno tekst pjesme, nego služi kao nadogradnja onoga što čujemo – kaže redatelj Šuvar

Mračni predmet želja bend je sastavljen od zvučnih imena iz svijeta kulture i medija: vokal je glumica Ana Majhenić, redatelj Ognjen Sviličić svira solo gitaru, književnik Borivoj Radaković zadužen je za ritam gitaru, dok je novinar Arsen Oremović glavni za bubnjeve. Prije nekoliko tjedana vesela ekipa predstavila je novi, ljetni singl “On se pravi da me ne zna”, a sada su snimili i spot. Redatelj Vedran Šuvar kaže kako mu je bilo posebno zanimljivo surađivati s “filmskim bendom” jer mu je izazov bio znatno veći.
– Osnovna ideja bila je stvoriti pomalo pomaknuti svijet čija radnja ne prati doslovno tekst pjesme, nego služi kao nadogradnja onoga što čujemo – kaže Šuvar. Glumici Ani Majhenić koju pamtimo iz serije “Obični ljudi” partner u spotu je kolega Tomislav Krstanović pa je za vrijeme snimanja bila potpuno opuštena. Kaže, spot je idealan za plažu s pogledom na plazmu obližnjeg kafića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije