Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznato TV lice

Belma Džomba odustala je od televizije i prava, evo što sada radi

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/5
30.01.2020.
u 08:00

Voditeljica se povukla s malih ekrana nakon udaje za Mirzu Džombu, a sada je dio tima Rijeka 2020.

Belmu Džombu pamtimo kao jedno od zaštitnih lica RTL-a gdje je vodila emisije "Večera za 5" i "Pobijedi Šolu". Nakon što se 2010. godine  udala za rukometaša Mirzu Džombu, odlučila je napustiti male ekrane i posvetila se završetku pravnog fakulteta.

U braku s Mirzom dobila je dvije kćeri, Unu i Adu. Nakon rođenja prve kćeri počela je raditi kao odvjetnička službenica. Prije tri godine nakratko se vratila na RTL i zajedno s Davorom Jurkotićem vodila je emisiju "Da pukneš". Sada se Belma okrenula novom poslu i postala je dio tima Rijeka 2020. u kojem je dio odjela zaduženog za komunikacije i marketing. 

– Vodim sasvim drukčiji život i bacila sam se u marketing i sada radim u sektoru komunikacija i marketinga u projektu Rijeka 2020. Komunikacije su mi poznate a marketing sam učila u hodu od vrsnih stručnjaka – otkrila je Belma za RTL i dodala kako joj je izazov raditi na najvećem projektu u kulturi u Hrvatskoj i o tome će sigurno pričati svojim kćerima. 

Foto: Nel Pavletić/Pixsell

– Televizija je moja prva i najveća ljubav i tko se time zarazi nikada se ne može izliječiti, ali ne fali mi ekran i taj dio ambicije je iza mene. S druge strane, pravo je lijepa crtica u mojoj biografiji i pokušala sam se pripremiti za pravosudni ispit, ali shvatila sam brzo kako pravo nije dio mog života – izjavila je Belma.

Rijeka je europska prijestolnica kulture i Belma poziva sve da dođu na svečano otvaranje 1. veljače kada se na 30 lokacija u gradu očekuje više od 70 događanja. Belma kaže kako je njoj najdraža lokacija u Rijeci ribarnica, a ona i suprug nemaju neka omiljena mjesta jer, kako kaže, nisu tipovi koji pamte gdje su se prvi put poljubili ili gdje su prvi put bili na spoju. 

Ključne riječi

Komentara 3

PR
PrimoracRi
23:19 30.01.2020.

Bolje ne komentirat. Dobije se odmah crveni. Ups crveni kao partijska knjižica......

Avatar Mirobulesic
Mirobulesic
14:27 30.01.2020.

ajde drago mi je da se uhljebila a pod pravosudnog je odustala jer je to ipak malo preteško za nju

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
08:54 30.01.2020.

Radi za Obija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije