Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani apstinencije

Beckhamovi tri mjeseca bez seksa zbog Davidove ozljede

David Beckham
28.03.2010.
u 22:31

Victoria će vjerojatno tri mjeseca imati hrpu modnih časopisa pokraj svojeg noćnog ormarića kojima će liječiti tugu zbog monotonih i tihih noći s jednim od najpoželjnijih muškarca na svijetu.

Nakon ozljede tetive, zbog koje neće dospjeti na popis nogometnih legenda i otići na svoj četvrti SP, David Beckham dobio je od liječnika posebnu plastičnu čizmu, koju mora nositi cijelo vrijeme, čak i u krevetu.

Beckham je zaradio ozljedu dok je igrao za Milan, u koji je došao na posudbu iz L.A. Galaxyja, kako bi uhvatio  formu i bio na oku izborniku Capellu. No, nezgodna ozljeda uništila je snove jednom od najboljih engleskih nogometaša o tome da otputuje u južnu Afriku, a jako je naljutila i gospođu Posh jer će David tri mjeseca morati mirno spavati u krevetu kako se ne bi ponovno ozlijedio.

Strogo mu je zabranjen svaki napor, a seks ne dolazi u obzir. Victoria će vjerojatno tri mjeseca imati hrpu modnih časopisa pokraj svojeg noćnog ormarića kojima će liječiti tugu zbog monotonih i tihih noći s jednim od najpoželjnijih muškarca na svijetu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije