Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA RTL ne vodi bivšeg stanara Tomislava na Tajland

BB Tomislav kažnjen jer je Rinu nazvao Srpkinjom

17.12.2008.
u 18:56

Tomislav Kuščević, bivši stanar BB kuće na Tajlandu, u kojoj je proveo ukupno 50 dana, neće na Dalekom istoku čekati izlazak finalista. To ga je neugodno iznenadilo budući da njegovi bivši sustanari putuju na finale u Tajland.

– U kontaktu sam s ostalim bivšim stanarima i svi, osim onih koji su sami napustili kuću, idu na Tajland. Ni meni ni mojim bivšim sustanarima nije jasno zbog čega mene nisu pozvali. Svi s kojima sam pričao kažu da su razočarani takvom odlukom organizatora – kaže Tomislav.

Pokušao je doznati zbog čega ga nisu pozvali. No, sve je ipak ostalo samo na pokušajima.

– Nikoga nisam uspio dobiti, oni s kojima sam pričao na RTL televiziji kazali su mi da oni za to nisu odgovorni ili bi me prespajali na brojeve ne koje mi se nitko nije javljao. Desetak sam ih dana zvao, a nikakve informacije nisam dobio. Na krajnje bezobrazan način odbijali su mi dati ikakvo objašnjenje – kaže Tomislav.

Sumnja da je njegova izjava koju je dao netom nakon izlaska iz BB kuće razlog njegova nepozivanja, o Rini je rekao da “ta Srpkinja može ići kući”,

– Nadam se da nije tako. Ne prosuđujem ljude zbog nacionalnosti, boje kože ili seksualne orijentacije. Nisam mislio ništa loše o njezinoj nacionalnosti – objašnjava Tomislav.

I ranije je, kaže, sumnjao u neregularnost cijelog Big Brother showa, načina na koji se broje glasovi gledatelja, a ova ga je ova posljednja gesta RTL-a uvjerila u to.



RTL se ogradio od Tomislavove izjave

Razlog zbog kojeg Tomislav Kuščević jedini nije pozvan u završnu emisiju Big Brothera je što je u intervju u emisiji u kojoj je izašao iz kuće prekršio pravilo Big Brothera i dao neprimjerene izjave što su se odnosile na drugu stanarku u kući Rinu. Produkcija se nakon toga ogradila od takvih njegovih izjava – objasnila je Nataša Roksandić s RTL-a zašto Tomislav nije otišao s ostalim stanarima u Tajland. Naime, u spornoj izjavi Tomislav je Rinu nazvao Srpkinjom. (ic)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije