Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna victoria

Basistica benda Maneskin ljubila se s djevojkom u moru, bile su u toplesu

Foto: Profimedia
1/8
17.06.2023.
u 19:30

De Angelis se odmarala s prijateljicama na Ibizi, a tamo su je snimili paparazzi. Priredile su pravi show okupljenima na plaži, odbacile su grudnjake, a basistica se s jednom od svojih prijateljica ljubila u moru.

Basistica talijanskog benda Maneskin, Victoria De Angelis snimljena je kako ljubi djevojku u moru. Bila je u toplesu. Zgodna basistica postala je popularna nakon što je bend Maneskin pobijedio na Euroviziji 2021. s pjesmom 'Zitti e Buoni'. 

De Angelis se odmarala s prijateljicama na Ibizi, a tamo su je snimili paparazzi. Priredile su pravi show okupljenima na plaži, odbacile su grudnjake, a basistica se s jednom od svojih prijateljica ljubila u moru.

Foto: Profimedia

Nije poznat identitet osobe s kojom se ljubila. Osim Victorije na ovom odmoru bio je i gitarist benda, Thomas Raggi, a pjevač Damiano David koji je nedavno snimljen kako ljubi ženu u klubu, nije bio s njima. 

Naime, društvenim mrežama proširio se video na kojem frontmen benda Maneskin, Damiano David ljubi nepoznatu djevojku. Damiano je donedavno bio u vezi koja je trajala šest godina, a nije bilo naznaka da su on i talijanska influencerica Giorgia Soleri prekinuli. Pjevač koji se proslavio nakon što je njegov bend s pjesmom 'Zitti e Buoni' pobijedio na Euroviziji oglasio se o cijeloj situaciji:
- Jako mi je žao što je ovaj video izašao, nisam se želio nositi s tom situacijom i to je bila moja greška. Giorgia i ja prekinuli smo prije nekoliko dana i nije bilo nikakvih izdaja. Nadam se da ovo neće utjecati na Giorgijin imidž i da možete poštovati delikatnost ove situacije - izjavio je Damiano. Strani mediji tvrde kako je na snimci s Martinom Taglienti, inače jednom od najboljih prijateljice Damianove kolegice Victorije.

VIDEO U povjerenju by Neven Ciganović - Natko Beck

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije