Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u dobrnom društvu

Barbara Kolar upoznala kralja i kraljicu Španjolske: 'Bez brige, nisam žicala selfie'

Foto: instagram
1/19
20.11.2022.
u 07:00

Kolar je bila moderator na Forumu koji su posjetili španjolski kralj i kraljica.

Voditeljica Barbara Kolar (52) dobila je ulogu moderatora na Hrvatsko-španjolskom IFMIF-DONES Forumu, a ovim se uspjehom pohvalila na društvenim mrežama. Na događaju je bio predsjednik Zoran Milanović i njegova supruga Sanja Musić Milanović, a pojavili su se i španjolski kralj Filip VI. i kraljica Letizia. S ovog događaja voditeljica je podijelila fotografije. 

- O ozbiljnim i zanimljivim temama za bolju budućnost. Hvala na povjerenju. Bez brige, nisam žicala selfie sa španjolskim kraljem, a ni kraljicom - napisala je šaljivo u opisu. Za ovu prigodu odabrala je crnu dolčevitu i midi suknju s uzorkom. Kombinaciju je upotpunila crnim čizmicama. Ovom modnom kombinacijom oduševila je mnoge pratitelje, koji su ju pohvalili u komentarima.

- Čuj, ozbiljno ti kažem da odlično izgledaš - napisao je jedan, a drugi je dodao:

- Arhiv je najljepša secesija, koja je poznata i po biljnim ornamentima! U skladu s tim su i Barbara i cvjetići na haljini – napisao je.

Inače, voditeljicu trenutno imamo prilike gledati u zabavnom showu HRT-a 'Zvijezde pjevaju' čija je finalna emisija na rasporedu ovu subotu. Barbara se našla ponovno u voditeljskoj ulozi te s Duškom Ćurlićem gledatelje vodi kroz ovu zabavnu emisiju.

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar grozniivan
grozniivan
07:46 20.11.2022.

jesi li ih možda pitala za katalonce?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije