Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala je kako uživa

Barbara Kolar se javila iz Amerike i nasmijala pratitelje: 'Zaboravili su me pozvati na privatni party'

Foto: instagram
1/11
14.06.2022.
u 22:20

Voditeljica Barbara Kolar (52) otputovala je na Floridu odakle s pratiteljima dijeli svaki trenutak. Naime, Kolar je otputovala na IPW, Međunarodni sajam putovanja koji se održava u Orlandu.

Voditeljica Barbara Kolar (52) otputovala je na Floridu odakle s pratiteljima dijeli svaki trenutak. Naime, Kolar je otputovala na IPW, Međunarodni sajam putovanja koji se održava u Orlandu.

Barbara se sada pohvalila fotografijom ispred Versace vile u Miamiju i svojim opisom uz fotografiju nasmijala pratitelje.

-Kad ja odlučim ući, zatvoreno je za privatni party na koji su me zaboravili pozvati- napisala je Kolar. Inače, Versace vila popularna je lokacija brojnih svjetskih zvijezda, a mjesto je to gdje je prije gotovo 25 godina ubijen slavni dizajner Gianni Versace. Također, posjetila je i Orlando gdje je objavila fotografiju iz lunaparka.

''Predivno'', ''Divota'', ''Najšarmantnija i najljepša'', ''Najljepša'', pisali su pratitelji

Voditeljica je objavila već nekoliko fotografija iz Amerike. "Vruće noći na Floridi", napisala je Barbara uz fotografiju na kojoj je pozirala s društvom, odnosno hrvatskom delegacijom s kojom je otišla na IPW 2022., međunarodni sajam dolaznih putovanja, kako je otkrila uz ranije fotografije.

Inače, IPW je sajam koji povezuje turizam, putnike i medije, a prisustvuju mu izlagači i posjetitelji iz cijelog svijeta. Barbara Kolar se na IPW zaputila nakon snimanja posljednje epizode emisije 'Kod nas doma'.

VIDEO Sarah Ferguson posjetila Vukovar i naučila još jednu hrvatsku riječ

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije