Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmor nakon amerike

Barbara Kolar podijelila fotku u prirodnom izdanju: 'Neispavano lice bez šminke? Mora da je počeo godišnji'

Foto: Instagram
1/11
10.07.2022.
u 18:30

Barbara se tek nedavno vratila iz Amerike, točnije Floride u koju je otputovala na IPW, Međunarodni sajam putovanja koji se održava u Orlandu.

Mnogima omiljena voditeljica Barbara Kolar odmara se u Zadru, a na svom je InstaStoryju podijelila fotografiju iz šetnje centrom. Na fotografiji se Barbara nalazi u prirodnom izdanju, sa šeširom na glavi, a uz fotografiju je napisala: "Neispavana faca bez šminke? Mora da je počeo godišnji".

Foto: Screenshot

Ovo nije prvi put da je Barbara na Instagramu s pratiteljima podijelila fotku bez šminke. Isto je učinila i u kolovozu prošle godine, kada je pokazala kako izgleda kad se ne počešlja.

"Definicija krize. Nema šminke, nema češlja, nema filtera. Bit će bolje", napisala je tada, a već je ranije bila otkrila da joj je omiljena frizura ona nepočešljana dok se nalazi na moru.

Inače, Barbara se tek nedavno vratila iz Amerike, točnije Floride u koju je otputovala na IPW, Međunarodni sajam putovanja koji se održava u Orlandu.

Osim posjeta sajmu, voditeljica je s kolegama stigla i uživati pa je između ostalog podijelila i fotografiju ispred velikog vrtuljka. Inače, IPW je sajam koji povezuje turizam, putnike i medije, a prisustvuju mu izlagači i posjetitelji iz cijelog svijeta. Barbara Kolar se na IPW zaputila nakon snimanja posljednje epizode emisije 'Kod nas doma'.

VIDEO>>Počela Ultra! Patrijaneri iz cijelog svijeta opkolili Split

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije