Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tatinim stopama

Baka je odobrila: Kći Michaela Jacksona snima svoj prvi film

Paris Jackson
AFP Photo
09.12.2011.
u 21:45

Paris Jackson, 13-godišnja kći pokojnog kralja popa, u filmu “Lundon’s Bridge and the Three Keys”, koji ima i elemente animiranog filma, glumit će junakinju koja obožava svoga oca.

Paris Jackson, 13-godišnja kći pokojnog kralja popa Michaela Jacksona, dobila je svoju prvu filmsku ulogu. Film “Lundon’s Bridge and the Three Keys” ima i elemente animiranog filma, a Paris će glumiti junakinju koja obožava svoga oca.

Upravo je to bio razlog zbog kojeg je tinejdžerica prihvatila ulogu, a ujedno i nagovorila svoju baku Katherine da joj dopusti da se okuša u svijetu glume. Naime, 81-godišnja Michaelova majka, kao i cijela pjevačeva obitelj, smatrala je da Paris treba ostati izvan šoubiznisa barem do 18. godine.

Djevojčica je ovim potezom krenula očevim stopama, koji je u ranoj dobi postao zvijezda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije