Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Facebooku

Baby Lasagna stigao kući, a sumještani mu pripremili doček: 'Od srca mu želimo uspjeh'

Baby Lasagna
Foto: Promo
1/26
28.02.2024.
u 21:01

Marka su u Istri dočekali sumještani te načelnik općine u kojoj planira svoj život kao i direktorica Turističke zajednice.  Fotografijama s dočekala pohvalili su se na društvenim mrežama.

Pobjednik Dore i predstavnik Hrvatske na Euroviziji u švedskom Malmöu Baby Lasagna, odnosno Marko Purišić, vratio se kući. Naime, ovaj mladi Istrijan zbog Dore i medijskih obaveza neko je vrijeme proveo u Zagrebu, a Istrijani su već ranije govorili kako će ga nagraditi posebnim dočekom nakon povratka kući s prestižnom statuom Dore. Marka su u Istri dočekali sumještani te načelnik općine u kojoj planira svoj život kao i direktorica Turističke zajednice.  Fotografijama s dočekala pohvalili su se na društvenim mrežama. 

- Načelnik Općine Kaštelir-Labinci, Đulijano Petrović, direktorica ovdašnjeg TZ-a Linda Grebac i mještani Kaštelira i Labinaca spontano su danas poslijepodne dočekali Marka Purišića - Baby Lasagnu, mladog umaškog glazbenika koji je odnio pobjedu na ovogodišnjoj Dori! - objavljeno je na Facebook profilu Together In Kaštelir-Labinci, službenom profilu Turističke zajednice Kaštelir-Labinci.

- Tako će se u svibnju u Švedskoj na pozornici Eurosonga zaoriti taktovi njegove odlične pjesme Rim Tim Tagi Dim za koju je spot snimljen upravo u našem lijepom kraju. Hvala Marku na sjajnoj promociji te mu od srca želimo uspjeh na predstojećem Eurosongu! - dodali su.

Podsjetimo, Baby Lasagna ranije je govorio i kako ne razmišlja o odlasku iz Istre, a ljepotu svoje županije istaknuo je i kroz svoj spot za pobjedničku pjesmu Dor "Rim Tim Tagi Dim". 

 Baby Lasagna je i prije finala Dore slovio za favorita, a on je sam rekao kako nije tako gledao na svoj nastup.

- Hvala! Hvala svima što ste glasovali. Ja sam uvijek išao sa stavom nije gotovo dok je gotovo. Tek je gotovo kad je gotovo, nisam uopće razmišljao o pobjedi. Ne znam hoću li moći večeras zaspati. Samo mi je bilo uvijek važno da damo sve od sebe i da mogu kasnije navečer zaspati da sam dao sve od sebe - rekao je u šoku nakon proglašenja.

VIDEO Gasi se poznata domaća televizija!

 

 

Komentara 3

JF
Jure_Francetić
06:24 29.02.2024.

Srdačno ga je doček'o i njegov deda Musaka.

ZA
zaostalbalkan
21:32 28.02.2024.

nikad čuo za toga..ne gledam tv ni plaćam, niti euroviziju. Ali ovaj u zadnje vrijeme iskače iz paštete..sumnjivo i očito namješteno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije