Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EXPERIMENTALNO

Atraktivna Tara snimila novi spot: 'Za mene glazba nema granica'

Tara
Foto: Promo
1/2
27.11.2019.
u 13:28

Uživam pjevati i svoje stare pjesme iz doba Karme, naravno danas rearanžirane, kao i nove pjesme. Isto tako, za svoj gušt otpjevam i stranu glazbu svih žanrova. Za mene je pjevanje konstantno učenje i rad na sebi - kazala nam je Tara

Majda Šušelj Tara, bivša pjevačica grupe Karma, nastavlja s uspješnom solo karijerom. Nakon što je ove godine na CMC festivalu u Vodicama s Ivanom Zakom otpjevala duet "Naj, naj", Tara je nastavila suradnju s našim popularnim kantautorom i snimila spot "Experimentalno" koji ovaj put potpisuju IZ produkcija i IZ videos.

- Ivan Zak i ja vidjeli smo da imamo sličan pogled na glazbu i rad u studiju, pa smo zaključili da bi najbolja kombinacija bila da Ivan i nadalje bude moj producent. U singlu "Experimentalno" pokazao se kao moderan glazbeni autor, a ovaj put ogranak njegove tvrtke, IZ videos, potpisuje i produkciju video spota - kazala nam je Tara koja je ponovno "zakucala" s atraktivnim video spotom.

- Od početka moje glazbene karijere trudim se dati sve od sebe da video spotovi budu lijepi i vrhunske produkcije, jer to je ipak vizualni dio pjesme koji ostane utisnut ljudima kao najbolja poveznica. Pjesma je nešto sasvim novo, produkcijski i tekstualno. Govori o surovoj istini koja se događa svakodnevno. Spot je snimljen u predivnoj vili, s fantastičnim atraktivnim statistima, te ostatkom produkcijske ekipe. I da, posebno su me oduševile vrhunske maske, koje su izrađene ekskluzivno baš za ovaj spot. Priča spota je moćna, a u kombinaciji s odličnim vizualima i filmskim elementima jednostavno plijeni pažnju - ponosno će Tara dodajući kako je jako zadovoljna razvojem svoje solo karijere. Najavila je i novi singl koji će izaći već početkom iduće godine.

- Za mene glazba nema granica. Uživam pjevati i svoje stare pjesme iz doba Karme, naravno danas rearanžirane, kao i nove pjesme. Isto tako, za svoj gušt otpjevam i stranu glazbu svih žanrova. Za mene je pjevanje konstantno učenje i rad na sebi - dodaje Tara koja se uvijek rado sjeti rada u grupi Karma, s kojom je pokorila top liste u Hrvatskoj, ali i drugim europskim zemljama poput Češke i Slovačke.

- Jako sam ponosna na svoj glazbeni put, krenula sam rano. Već s 15 godina imala sam svoj prvi bend. Svaki korak do danas je za mene bila škola i veselje, a Karma kojeg se prisjećam s ponosom, jer smo stvarno bez ikakvih zapreka napravili nevjerojatno velik uspjeh. Najbolji primjer je taj da me i danas ljudi iz Češke i Slovačke prate na društvenim mrežama, podržavaju moj novi projekt i uživaju u novim pjesmama - kaže atraktivna pjevačica koja osim glasa ima i stas, pa su je u medijima često uspoređivali s Jennifer Lopez.

- Naravno da mi gode usporedbe s Jennifer, ipak su ju prije nekoliko godina proglasili nejljepšom ženom na svijetu. To je žena koja je postala institucija i usporedba s njom mi laska. Ja želim biti svoja, ali hvala na komplimentu - kaže Tara kojoj je najveći glazbeni uzor grupa Queen.

- Queenovci su bili moja inspiracija, s njima sam učila tehniku. Ma zapravo, slušam svašta ovisno o raspoloženju. Imam jako široku glazbenu paletu - kaže Tara kojoj se život promijenio kada je prije pet godina postala majka.

- Majčinstvo je naaaajljepše iskustvo koje može imati jedna žena, nema veće ljubavi i veće snage koju jedna majka može izvući. Mislim da sam možda sad malo stroža oko nekih stvari, ali zapravo sam uvijek ista ja. Svoju malu ne silim slušati moje pjesme, kao što ju ne silim ni pjevati, ali ona voli i želi pa ja sam joj podrška. Ako s vremenom bude željela nešto drugo, opet ću ju podržavati - kazala je Tara koja slobodnog vremena baš i nema. Najbolje se opušta trenirajući, čitajući i svirajući klavir u svom domu u Istri. 

- Mogla sam od samog početka otići živjeti u Zagreb, ali sam odlučila ostati doma. Volim svoj dom i mali grad, volim imati svoju malu obitelj uz sebe, a kad god zatreba sjednem u auto i krenem gdje god treba - zaključila je Tara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije