Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSPODIN SAVRŠENI

Astrologinja potvrdila - Goran i Gabrijela su vrlo kompatibilni, a između njega i Hane frcaju iskre!

Gospodin Savršeni
Foto: RTL
1/12
27.11.2018.
u 22:15

- Goranova idealna žena treba biti postojana i stabilna, mora biti lojalna i čvrstog karaktera, spontanih emocija i savršenog izgleda. Treba imati vlastiti identitet, da nije totalno njemu podređena i da ima vlastito ja -  kazala je astrologinja, a njezina otkrića najviše su pogodila Gabrijelu.

U utorak navečer u vili Gospodina Savršenog pojavila se posebna gošća – astrologinja Anđelka Subašić, koja je djevojkama otkrila kakvu ženu traži Goran i koliko su one kompatibilne s njim.

- Goranova idealna žena treba biti postojana i stabilna, mora biti lojalna i čvrstog karaktera, spontanih emocija i savršenog izgleda. Treba imati vlastiti identitet, da nije totalno njemu podređena i da ima vlastito ja -  kazala je astrologinja, a njezina otkrića najviše su pogodila Gabrijelu.

- Kompliciran je. Ako sve to traži, trebamo vidjeti što onda nudi zauzvrat - prokomentirala je Gabi, a Anđelka je imala spremnu analizu njihovog odnosa.

- Nemojte glumiti da vas ne privlači, ljubomorni ste i prikrivate emocije, vi ste tempirana bomba. No vrlo ste kompatibilni i jako ste si privlačni međusobno, možda vas samo ovo okruženje ne stimulira - zaključila je astrologinja te nastavila s drugim analizama.

- Vrlo privlačna njemu, Hana nekako dominira i snažno ističe svoju ženstvenost. Ono što želi, samo ispruži ruku i uzme. Tu frcaju iskre i slobodno ga zavodite - kazala je Subašić atraktivnoj crnki, a ona je bila jako zadovoljna takvom naklonosti zvijezda.

Nakon druženja s astrologinjom, djevojke su dobile pisma u kojima ih Goran poziva na grupni spoj, a sretnice koje su otišle na kajaking na Mrežnicu bile su – Anezi, Klara, Ana, Marija, Ivana, Gabrijela i Aleksandra. Ostale djevojke bile su malo razočarane što ostaju u vili, ali odlučile su napraviti zabavu uz bazen, gdje su na miru mogle komentirati sve što misle o ostalim natjecateljicama.

Gospodin Savršeni
1/10

Za to vrijeme, na Mrežnici je Goran odvojio malo vremena nasamo za Ivanu, koja mu se učinila vrlo zanimljivom i atraktivnom, a nakon toga odabrao je još jednu djevojku za single date – Gabrijelu!

- Sviđa mi se Gabi jer je direktna, što misli, to kaže i to cijenim jer odmah znaš na čemu si - kazao je Goran, koji je na romantičnom pikniku na travi iz Gabrijele pokušao izvući razlog zašto se prijavila u show i kakvo mišljenje ima o njemu.

- Jako si simpatičan i imaš manire koje danas muškarci nemaju i to mi se sviđa - priznala je Gabi te kazala kako se nada da je to njegovo pravo lice, a Goran joj je odlučio dodijeliti prvu ružu kako bi bila sigurna na idućoj ceremoniji.

Kada su se vratili u vilu, ostale natjecateljice nisu mogle vjerovati da je baš Gabrijela dobila prvu ružu jer je donedavno pričala protiv Gorana, a Hana smatra da nije trebala prihvatiti tu ružu jer je i sama priznala da joj baš i nije stalo do njega.

Večer je završila u napetom tonu, a nastavak se očekuje sutra u isto vrijeme na istom mjestu – show 'Gospodin Savršeni' ne propustite pogledati u srijedu u 21 sat na RTL-u!

Pogledajte video gdje vam proslavljena trenerica govori kako gubiti kilograme dok spavate: 
 

Ključne riječi

Komentara 4

OB
ObrenM
11:33 28.11.2018.

U kazin se je uplela i astrologinja.

Avatar Brandyanna
Brandyanna
00:20 28.11.2018.

Želiš naći sebi ženu za jednu noć? Idu na ==> www.3xDate.top

AM
AmandRitter
00:35 28.11.2018.

Napravit cu 86 dolara za sat od kuce. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjecam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef. posjetiti>>>>>>>>> www.WebJob33.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije