Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA GRANICI

Asim Ugljen oprostio se od omiljene serije: 'Ćaća moj, voli te tvoj sin'

Asim Ugljen i Žarko Radić
Foto: Facebook
1/3
30.05.2019.
u 11:31

"Bila je ovo duga i suluda avantura, no, vrijedila je svake sekunde nespavanja. Hvala svima koji su navijali za Antišu, hvala piscima što su ga pisali za me", napisao je Asim

Pala je posljednja klapa serije "Na granici" Nove TV, a od omiljene serije opraštaju se i glumci. Jednu od glavnih uloga, Antu Štiglića, igrao je Asim Ugljen. Asim je na Facebooku objavio fotografiju sa Žarkom Radićem, koji u seriji igra njegova oca Miju Štiglića.

"Aaaaaand, it’s a wrap! Hvala svima uključenima u projekt, hvala svima što su me trpili, makar se ove godine nisam skidao gol. Bila je ovo duga i suluda avantura, no, vrijedila je svake sekunde nespavanja. Hvala svima koji su navijali za Antišu, hvala piscima što su ga pisali za me, hvala Barbari Noli što mi je bila mam’ca kakvu sam samo sanjati mogao, hvala svim kolegama što su me trpjeli u kadru, no, moja najveća hvala ide ovom ovdje čovjeku, mom ćaći po drugi put, jer bez njega to nikad nije to. Žarko Radiću, ćaća moj, voli te tvoj sin", napisao je Asim. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

BA
BakaMraz
12:51 30.05.2019.

Zarko Radic Jastreb, legenda!

BO
borcanac
13:03 30.05.2019.

Hvala Bogu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije