Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ultimatum

Ashton rekao Mili da je neće pipnuti dok ona ne smršavi

ashton kutcher
Foto: pixsell
1/3
30.12.2012.
u 20:00

Glumac je zabrinut da ona nakon snimanja neće htjeti vratiti svoju vitku liniju. Prijatelji bliski paru otkrili su kako je Ashton motivira da se sasvim ne zapusti

Mila Kunis (29), s kojom je Ashton Kutcher (34) u vezi osam mjeseci, zbog uloge u filmu “Blood Ties” udebljala se 22 kilograma. Glumac je zabrinut da ona nakon snimanja neće htjeti vratiti svoju vitku liniju.

Prijatelji bliski paru otkrili su kako je Ashton motivira da se sasvim ne zapusti.

- Rekao joj je da se neće seksati dok ne smršavi - kažu kroz smijeh.    

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar madcap
madcap
20:21 30.12.2012.

Potpuno ispravna odluka i to prvenstveno za njeno dobro.

MO
modovisisajteMaraschino
16:14 31.12.2012.

e Mila možeš biti i 120 kila ja ću te prihvatiti... a ovi što vole samo mršavice poruka: bolje da ljulja nego da žulja... a u stvarnosti bolje su punije ženske u u seksu...

PA
pancake
13:03 01.01.2013.

dečko je bar iskren. nije isto udebljati se 5 kila i 20 kila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije