Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I dalje prijatelji

Ashley Judd i suprug Dario Franchitti predali papire za razvod

ashley judd
Pixsell
30.01.2013.
u 10:31

Par je 12. prosinca proslavio 11 godina braka i ništa tada nije odavalo da među njima postoje nesuglasice.

Samo nekoliko tjedana nakon što su proslavili 11 godinu braku, glumica Ashley Judd i njen suprug Dario Franchitti odlučili su se rastati.

 

– Odluka da se razvedemo bila je zajednička. Uvijek ćemo biti obitelj i njegovat ćemo odnos koji se temeljio na ljubavi i poštovanju – piše u zajedničkoj izjavi para. Na godišnjicu braka 12. prosinca glumica je na svom Twitter-profilu napisala kako je s mužem uživala u proslavi godišnjice braka i kako ništa ne može zamijeniti obitelj.

 

Glumica i vozač utrka vjenčali su se 2001. u njegovoj rodnoj Škotskoj, nakon dvije godine od zaruka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije