Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posao i užitak

Ashley Judd: Dubrovnik je očaravajući!

ashley judd
Foto: pixsell
1/3
20.05.2011.
u 08:45

Glumica danas napušta Dubrovnik u kojem je snimala scene za televizijsku seriju u kojoj glumi mamu nestalog dječaka

Ashley Judd i ekipa televizijske serije “Missing” danas su napustili Dubrovnik u kojem su na tvrđavi Revelin, Stradunu, u Vili Šeherezadi i palači Sponzi snimali scene za seriju.

– Dubrovnik je očaravajuće lijep i uživamo. Domaćini su nas divno primili, čak se i mojim psima svidjelo. Mjesto je savršeno za snimanje i Hrvati će biti zadovoljni kad vide kako Dubrovnik predivno izgleda u seriji. Vrijeme je lijepo iako nas je vjetar gotovo otpuhao s krova – rekla je 43-godišnja glumica za emisiju “Exkluziv”.

Oko njezina dolaska u Dubrovnik nije se digla prašina niti je hollywoodska zvijezda imala posebne zahtjeve. Društvo u Dubrovniku pravili su joj njezini psi koje je u stankama snimanja vodila u šetnju okružena tjelesnim čuvarima. Suprug Dario Franchitti nije joj se pridružio na snimanju zbog poslovnih obveza. U seriji koju režira Steve Shill Ashley glumi očajnu majku koja je krenula na put Europom da bi pronašla sina koji je nestao na odmoru u Italiji. Snimanje se nastavlja na Hvaru.

Komentara 3

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
04:01 21.05.2011.

Vazno je da se i psima svidio

OB
-obrisani-
19:01 20.05.2011.

A i Škabrnja je očaravajuća...Na svoj način...

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
19:03 21.05.2011.

A psi kad se vrate u Ameriku, reci ce ostalim psima kako im je dobro bilo, pa ce ti ostali psi pozvati svoje vlasnike da ih odvedu u Dubrovnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije