Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promotorica Hrvatske

Ashley Colburn Hajduku je spretno zabila gol na Poljudu

Ashley Colburn
24.06.2012.
u 12:00

Kod nogometa sam na svom terenu jer sam ga trenirala devet godina, kaže Ashley. Hrvatsku obožava i odlučna je u tome da je promovira u svijetu pa će se njezin serijal emitirati i u SAD-u, Poljskoj, Mađarskoj, Sloveniji, Austriji i Italiji.

Zaviriti u svlačionicu igrača hokejaškog kluba Medveščak povlastica je koju je imala američka novinarka i producentica Ashley Colburn, autorica putopisne dokumentarne serije “Wonders of Croatia” koja će se u drugoj polovici ljeta u udarnom terminu emitirati na HTV-u.

U sedam jednosatnih epizoda gledatelji će kroz doživljaje dvostruke dobitnice Emmyja zaviriti u svaki kutak naše domovine i možda je upoznati onako kako dosad nisu imali priliku. Bez sumnje će ih zapanjiti aktivnosti u koje se Ashley Colburn upustila tijekom tromjesečnog proputovanja Hrvatskom, a neki će joj i zavidjeti jer je imala priliku biti na ledu s hokejašima Medveščaka i na Poljudu odmjeriti snage s nogometašima Hajduka!

- Iako sam prvi put igrala hokej na ledu, moram se pohvaliti da nijednom nisam pala. Kod nogometa sam na svom terenu jer sam ga trenirala devet godina. Hajduku sam zabila gol a da mi nisu popuštali - kaže Ashley. Hrvatsku obožava i odlučna je u tome da je promovira u svijetu pa će se njezin serijal emitirati i u SAD-u, Poljskoj, Mađarskoj, Sloveniji, Austriji i Italiji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije