Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči koncerta

Arsen Dedić: Imam mnogo godina i malo volje za nastupe

Arsen Dedić, portal
Kristina Stedul-Fabac
07.10.2013.
u 18:00

Legendardni glazbenik kaže da se odazvao pozivu prijatelja iz ljubavi i poštovanja i da mu je čast nastupiti u Lisinskom

Ususret koncertu „Indexi i prijatelji\", koji će se održati u srijedu, 9. listopada, u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, Arsen Dedić otkriva detalje svog prijateljstva s Davorinom Popovićem i objašnjava zašto redovito s njima nastupa.

– Svi su mi članovi Indexa ostali u srcu. Poštovao sam ih kolegijalno i volio privatno – rekao je Arsen i objasnio zašto naglašava da je Davorin bio ispred svog vremena.

– Jučer sam gledao Micka Jaggera, njegov koncert iz 1978. iz Amerike. Davorin je sve to predvidio. I tu koreografiju, i plaženje jezika, dvije harmonije i deranje preko toga. Ali kod Indexa je bilo sve drukčije, kod njih je bilo pjevanja, melodike, dobrih tekstova i aranžmana, koreografije i svega – kaže Arsen.

Uz to dodaje: – Ja već imam strašno puno godina i strašno malo volje za koncertne nastupe. Ovim se koncertima odazivam, ne zato da zaradim nego da pjevam u spomen na svoje drage prijatelje.

>>Objavljen duet Arsena i Miše: Ova pjesma naša je ispovijest

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije