Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednakost pred zakonom

Arnold Schwarzenneger ne želi Romanu Polanskom dati oprost

Roman Polanski
Reuters/PIXSELL
04.10.2009.
u 11:44

Iako, ima moć da mu osigura oprost i spriječi suđenje za optužbu iz 1977. za silovanje maloljetnice, Schwarzenneger je izjavio kako to neće učiniti.

Kalifornijski guverner i bivša hollywoodska zvijezda Arnold Schwarzenneger jučer se osvrnuo na slučaj redatelja Romana Polanskog. Iako, ima moć da mu osigura oprost i spriječi suđenje za optužbu iz 1977. za silovanje maloljetnice, Schwarzenneger je izjavio kako to neće učiniti.

– Nema veze jeste li veliki glumac, redatelj ili producent, svi moraju biti tretirani jednako – rekao je Arnie.

Dodao je kako veoma cijeni rad Romana Polanskog, ali smatra da treba sagledati širu sliku i vidjeti kome je nanesena šteta. U međuvremenu, Polanski ostaje u zatvoru u Švicarskoj, a njegov odvjetnik nada se da će uspjeti izboriti odobrenje suda da se redatelj protiv izručenja bori sa slobode.

Ključne riječi

Komentara 5

PE
petrovve
12:04 04.10.2009.

U pravnoj drzavi funkcionira pravosudje i pravda,a ne kao kod nas.Onog zadnjeg kretena o kome se pisalo prije par dana i jucer,bi nakon prvog delikta nad maloljetnicima zatvorili.Kod nas je bio poznat policiji,a bilo mu je moguce se dalje slobodnolobodno kretat.U nas ti ide ovako....du ,du .ako ne budes dobar moguce je da te vodimo kao evidentiranog pedofila....Fuj,..koje smo mi govno od pravosudja....Dao bog pa tako prosao netko iz njihove obitelji.Da vidimo kako ce onda reagirati.

PU
Pukovnik
13:59 04.10.2009.

mozilo, jako si lijepo svima pokazao kako si ograničen, malouman čovjek....prvo da kažem što se Arnolda tiče, kažeš trećerazredni akcijski filmovi, u redu za tvoj bolesni mozak, ali da su zaista to takvi filmovi onda ne bi donijeli zaradu veću od milijardu dolara....što se Polanskog tiče, tebi je on umjetnik, a da li ti je i umjetnik s 13-godišnjom djevojčicom u krevetu kad joj radi tko zna kakve stvari? Polansky je priznao zločin, pa onda ko pička pobjega u državu Francusku koja očito podržava pedofiliju, ili su spremni to podržati dok se radi o interesima, jer zašto bi Polansky bio u zatvoru radi ičega, ipak je on filmski redatelj. Na kraju, možda podržavaš Polanskog jer valjda i sam voli dječicu \"maziti i paziti\", ne bi me čudilo, bolesnika ima svakakvih.

MO
mozillo
12:58 04.10.2009.

a kada smo vec kod toga da bi pred zakonom svi trebali biti jednaki zasto se taj mali austrijanac ne zauzme da njegovi stranacki kolege odgovaraju pred zakonom. Njegova desnicarsko-konzervativna stranka vrvi pedofilima i svako malo osvane neki u medijimaa ali mali tupi-glupi arni suti. Tzpi glupi arni suti i kad se biskupi koji subliski suradnici njegove stranke nagode za miliunske odstete stotine klinaca. Ovo je duboko licemjerno. No taj guvernercic ce u povjesti biti zapamcen po tome da je svoje primitivne komplekse lijecio na velikanu sedme umjetnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije