Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumica i redateljica

Arija Rizvić uživala na odmoru s dečkom RTL-ovim reporterom: 'Proveli smo predivne dane'

Foto: Privatni album
1/15
18.08.2023.
u 15:17

Svaki slobodan trenutak između obaveza i snimanja provodili su skupa, pa su tako godišnji odmor i ovo ljeto iskoristili za zajedničke avanture i nova putovanja.

Glumica i redateljica Arija Rizvić (29) ovo ljeto radi na novom projektu, RTL-ovoj seriji 'San snova', a podršku joj pruža njezin dečko Marko Vargek, sportski novinar i poznato lice RTL-a. Svaki slobodan trenutak između obaveza i snimanja provodili su skupa, pa su tako godišnji odmor i ovo ljeto iskoristili za zajedničke avanture i nova putovanja.

- Prvo smo se dobro odmorili u vikendici na Kvarneru, spavanje, plivanje i hrana, a onda smo odmorni krenuli na našu ljetnu avanturu... Proveli smo predivno vrijeme na Crvenom otoku nekoliko dana, zatim smo se uputili u Rovinj te nakon toga u Umag do mojih rođaka - ispričala je Arija za RTL otkrivši da je vrhunac njihovog godišnjeg odmora ipak bio u predivnoj Firenci gdje su bili početkom kolovoza te s pratiteljima na društvenim mrežama podijelili lijepe uspomene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arija Rizvic (@arija_rizvic)

- Ondje smo proveli predivne dane. Ove godine Marko i ja htjeli smo kombinaciju mirnog odmora i avanture koju smo napravili u Italiji jer nam je velika želja bila posjetiti Galeriju Uffizi i Galeriju Accademia te uživati u tom gradu-muzeju na otvorenom - oboje ističu, a najljepše trenutke s odmora dijelili su s brojnim pratiteljima na društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI

Inače, Arija i Marko u vezi su već dvije i pol godine.  Par na društvenim mrežama često objavljuju zajedničke fotografije s izleta, premijera predstave i drugih događanja, a prošlog su ljeta dijelili i fotografije s odmora te tako otkrili da su prvo uživali na Jadranu, a potom boravili u Nizozemskoj. U Amsterdamu su uživali u šetnjama gradom, noćnom životu, razgledavanju znamenitosti i brojnih muzeja. Nije tajna kako su oboje veliki ljubitelji putovanja, a jedno od njihovih zajedničkih putovanja bilo je i u bajkovitu Sevillu.

VIDEO Mijoković iskreno: 'Prije ovoga nisam znala ni pričati,  za sve sam bila glupa Simona'

Komentara 1

SA
sani1
18:08 18.08.2023.

Baš presering.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije