Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brzo se ispričala

Ariana Grande ljigavim potezom zgrozila Ameriku!

ariana grande
Foto: Screenshot
1/2
10.07.2015.
u 16:54

Pjevačica je otišla kupiti krafne, a pratio ju je dečko i prateći joj plesač. I ništa ne bi bilo neobično da Ariana u jednom trenutku nije polizala krafne koje su stajale na pultu, namijenjene prodaji

Ariana Grande jedna je od najrazmaženijih zvijezda u Americi - barem ako je suditi po glasinama koje je prate.

22-godišnja pjevačica nastoji se obraniti od takvih glasina, no uvijek se nešto ispriječi. Ovog puta napravila je nešto prilično ljigavo, a o tome bruji cijela Amerika. Pjevačica je otišla kupiti krafne, a pratio ju je dečko i prateći joj plesač. I ništa ne bi bilo neobično da Ariana u jednom trenutku nije polizala krafne koje su stajale na pultu, namijenjene prodaji.

Nakon što ih je polizala, izjavila je da mrzi Ameriku. A to je jedina stvar koju Amerikanci ne opraštaju. Kako bi brzo ispravila štetu, snimila je ponizni video u kojem se ispričala svojim sunarodnjacima, rekavši da se gadi čak i sama sebi. Ipak, priču je pokušala okrenuti u svoju korist tako što je rekla da osuđuje hranu koja se nudi najširim masama u Americi.

>>Neki se bore, a nekima je dano: Ove zvijezde su rođene sa zlatnom žlicom u ustima

>>Nakon zgodnog Schwarzeneggera, prešla je na lijepu anđelicu VS-a

Komentara 2

Avatar Rustem pasha Hirvat
Rustem pasha Hirvat
08:31 11.07.2015.

Ariana nije nikakva pjevaćica, a kamoli zvijezda. najviše što je postigla ikada je lik u Victoriusu (odgovara joj intelektualno).

LI
liliZG
10:17 13.07.2015.

to su sve izdanci disney i nickleodeon dječjih tv programa, uzmu klince stare pet , šest godine, ubace ih u showprogram i misle da će izrasti u normalne odrasle ljude, pa niš nije normalo u njihovim djetinstvima, prvo je činjenica da niti nemaju djetinjsto, zato ona u ovim godinama i liže krafne jer to nije radila kad je imala devet, deset pa bi ju prošla ta nezrela djetinjarija....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije