Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iscrpna borba

Antonio Banderas: Melanie Griffith će se riješiti svoje ovisnosti

Antonio Banderas, Melanie Griffith,
11.04.2010.
u 18:01

Godinu dana provela je na rehabilitaciji koja je pri kraju. Da je riječ o svakodnevnoj borbi koja još nije gotova, ustvrdio je 49-godišnji glumac:

Španjolski glumac Antonio Banderas stao je uz svoju suprugu, 52-godišnju kolegicu Melanie Griffith, koja je hrabro priznala svoju drugu dugu borbu brotiv ovisnost.

Zvijezda filma “Zorro” prije 12 godina vjenčao se za američku kolegicu, koja je oduvijek bila sklona porocima. Uz zavodljivog supruga, tvrdili su prijatelji, riješila se ovisnosti i prepustila uživanju s dvoje djece iz prethodnih brakova i kćerkicom Stellom, koju je dobila s Antonijem.

No prije tri godine njihov je brak krenuo strmoglavo nakon što je bivša narkomanka postala ovisna o lijekovima protiv bolova koje je počela uzimati nakon strašne nesreće na skijanju. Tek lani pristala je na liječenje. Godinu dana provela je na rehabilitaciji koja je pri kraju. Da je riječ o svakodnevnoj borbi koja još nije gotova, ustvrdio je 49-godišnji glumac:

– Melanie je bila i jest ovisnica. Nakon što se prije mnogo godina riješila ovisnosti o drogi, dogodila se nesreća nakon koje je naišla na novo iskušenje. Snažna je to borba u kojoj je ona odlična ratnica. U svemu joj, prema mojem mišljenju, pomaže što je prirodno vesela i snažna žena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije