Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dove Fashion.hr

Antonija Stupar Jurkin prvi put nakon poroda izašla na reviju

dove fashion.hr (1)
Foto: pixsell
1/7
13.03.2011.
u 22:04

Na trećoj, završnoj večeri modnog događaja voditeljica je bila s Vanjom Halilović, a među brojnim poznatima bili su i Barbara Kolar, Lejla i Tarik Filipović,...

Na završnoj večeri Dove Fashio.hr - a na Zagrebačkom velesajmu okupio se najveći broj poznatih u tri večeri koliko je modni događaj trajao. Revije su pratili voditeljica Barbara Kolar, Bojan Jambrošić, glumica Ivana Roščić,...

Ni Leonarda Boban nije propustila pogledati što se dešava na domaćoj modnoj sceni, a prvi put otkako je prije nešto više od mjesec dana rodila kćerkicu Paolu u javnosti se pojavila i televizijska voditeljica Antonija Stupar Jurkin i to u društvu kolegice Vanje Halilović.

Bio je tamo i Gordan Kožulj, a Lejla i Tarik Filipović došli su samo na kratko jer su brzo morali kući radi sinova koje su čuvali Tarikovi roditelji.

Ključne riječi

Komentara 5

MA
malicki
22:59 13.03.2011.

ova halilovićka je nadnaravna: nakon one intergalaktičke blamaže s ivaniševićem, ne odustaje od naslikavanja po novinama. obraz i pol. žena stvarno drži do sebe, nema šta...

NA
narikaca
23:04 13.03.2011.

a zašto ivaniševiću nakon \"intergalaktičke blamaže\" s halilovićkom nije bed naslikavat se po novinama, štoviše prodavat ekskluzivne slike sa svog vjenčanja sa ženom koju je 2 godine varao s halilovićkom? e to je obraz i pol, sorry!

MA
malicki
23:10 13.03.2011.

iako sam stajališta da su muškarci genski predodređeni da budu lovci, a žene da upravljaju u takvim njihovim nagonom, reć ću samo: na slici je ona. ivaniševića ni u tragovima. kad bude, možda se obratim na njega. mislim, čista logika, žao mi je kaj ima tolko ostavljenih žena da se odmah osjećaju direktno uvređene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije