Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan spoj

Antonija Blaće podigla buru komentara svojim stylingom

antonija blaće
Foto: Facebook
1/5
19.05.2015.
u 19:45

Dojmovi oko prve live emisije regionalnog 'X Factora' još se uvijek ne stišavaju. Barem kada je riječ o odjevnoj kombinaciji voditeljice Antonije Blaće

Simpatična voditeljica Antonija Blaće svojom odjevnom kombinacijom u nedjeljnoj emisiji 'X Factora' zasjenila je sve kandidate, ali i mentore. 

Lijepa Tonka ovog puta potpuno je iznenadila svojim modnim odabirom. Ispod zlatne večernje haljine voditeljica je odjenula poderane traperice i time izazvala buru komentara na društvenim mrežama.

I dok su neki bili oduševljeni njenim izgledom, drugi su komentirali da je joj ovo i nije baš najbolje izdanje. 

– Grijeh je ovako lijepu ženu "srediti" ovako kičasto... Palac dolje stilistima, ovo nije prvi put da mi se odjevne kombinacije Antonije na ovom showu nikako ne sviđaju.... Antonija, odavno si mi iznimno simpa....ali ova obleka, nikako – poručila joj je jedna obožavateljica na Facebooku.

Inače, za Antonijin styling zaslužan je beogradski stilist Darko Kostić koji je poznat po svom nekonvencionalnom modnom izričaju.

Kako god da bilo, moramo priznati da simpatična voditeljica izgleda bolje nego ikada bez obzira na to što stavi na sebe.

>>'J.Lo, makni mi se s puta!' - Naša voditeljica poručila slavnoj pjevačici!

>>Antonija Blaće otkrila tajnu svoje vitke linije

 

Evo sinoćnja, jer danas nisam ni za fotku sa sto filtera 󾍕Hvala svima koji su bili s nama sinoc u prvom liveu. #xFactorAdria

Posted by Antonija Blace on 18. svibnja 2015

Komentara 9

DI
Diosiario
20:25 19.05.2015.

Ova ženska je i inače malo teža seljanka, nije čudo da se ne zna obići.

Avatar jebb
jebb
20:28 19.05.2015.

Znam da zvuci grubo, ali ona nema ni izgled ni stil. Ona je jednostavno pogresna zena na pogresnom poslu.

ST
strsljen2013
21:30 19.05.2015.

Tko je Antonija Blaće, voditeljica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije