Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udružene snage

Antonija Blaće i Oliver Mlakar u vremeplovu Narodnog radija

Mlakar
vl
29.12.2012.
u 11:00

Dvoje televizijskih voditelja prisjetili su se Božića iz prošlosti pa zaključili: Božiću treba manje histerije i više ljubavi

Slušatelji Narodnog radija ugodno su se iznenadili kad su na Štefanje uz glas Antonije Blaće čuli i svima poznat glas Olivera Mlakara, legendarnog voditelja HTV-a. U emisiji “Dobri stari Božić” njih dvoje su se udružili ne bi li slušatelje vratili u neka stara idilična vremena. Puštali su pjesme Arsena i Gabi, Karla Metikoša, Ivice Šerfezija... koje su hitovi već pola stoljeća, a Antonija se i odjenula retro ne bi li Olivera podsjetila na vrijeme kad su s njim eterom vladale Helga Vlahović i Željka Fattorini.

– Ova suradnja bila mi je najneobičniji božićni dar. Moja baka bila je jako zaljubljena u Olivera Mlakara, a i ja sam drhtala pred njim. Bilo je fenomenalno! – ispričala je Antonija. Njihovom suradnjom oduševljen je i Oliver:

– Bio je to spoj mladosti i iskustva. Mislim da smo se dobro razumjeli iako se dotad nismo susreli. Nadam se da smo se dopali i slušateljima. Uspoređujući proslavu Božića nekada sa suvremenim slavljem tog blagdana, dodaje: – Danas mu nedostaje smirenosti, previše je lude jurnjave. Iz trgovina kao da nam viču: “Kupujte!” Sve je iskomercijalizirano, pa i ovdje u Cambridgeu kojim ovih dana šalabajzam. Čini mi se da je nekoć, kad se kod nas nije smjelo čak ni javno slaviti, bilo manje histerije. Obitelji su se okupljale i u miru odlučno čuvale ovaj lijepi katolički običaj. Volio bih da opet bude tako i da nam se svima ispod jelke nađe što više ljubavi, mira i razumijevanja!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije