Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
junak utakmice

Ante Budimir u braku je sa samozatajnom Vukovarkom, a zajedno imaju tri sina

Foto: Instagram screenshot
1/12
22.11.2023.
u 08:52

Budimir je u braku sa suprugom Monikom s kojom ponekad podijeli fotografije na društvenim mrežama. No, ona nije aktivna na društvenim platformama.

Ante Budimir u ogledu protiv Armenije i borbi za prolazak na Euro ponio je titulu junaka Hrvatske, a ovaj uspješni nogometaš, kada je u pitanju privatan život, prilično je samozatajan. Naime, Ante rijetko govori o svojoj obitelji i privatnom životu, a to je učinio upravo sinoć kada je svoj gol posvetio svojoj supruzi Moniki, mami i bakama.

- One nekad ne razumiju posao koji se radi, pa me pitaju: 'Ante, gdje je gol?!' Danas će vidjeti nešto konkretno od mene. Njima posvećujem ovaj gol - kazao je nakon utakmice

Budimir je sa suprugom Monikom u braku od 2019. godine. Monika je rođena u Vukovaru, a par se upoznao u Velikoj Gorici, što je Ante jednom prilikom otkrio. Zajedno imaju tri sina s kojima je nogometaš pozirao ovoga ljeta

Budimir je na svojem Instagram profilu podijelio  nekoliko fotografija sa svog vjenčanja. 
- Dio tebe - napisao je uz fotografiju s plesnog podija. 

Supruga ga vjerno prati na tribinama, a samozatajnu Vukovarku nekoliko puta su snimili i fotografi tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru. 

Foto: PIXSELL

 Ante je poznat i po svojoj skromnosti, a rado ističe i da je jako religiozan. To je pokazao i odabirom imena za svog najstarijeg sina. Naime, dječaku je dao ime Toma

Dodajmo da se i svojom obitelji često hvali na društvenim mrežama gdje se mogu naći njihove fotografije na kojima je pokazao i kako su uživali na odmoru. Svoju religioznost prenosi i na svoje sinove, pa je podijelio i njihove fotografije s krštenja. Zanimljivo je i da njegova supruga Monika nije aktivna na društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, o životu ovog samozatajnog nogometaša zna se samo nekoliko detalja, a o njegovom djetinjstvu je pisala i Marca. Ante dolazi iz malog mjesta  Ozimica pored Žepča u Bosni i Hercegovini, a zbog rata je s obitelji došao u Veliku Goricu. U prometnoj nesreći poginuo mu je otac i majka je sama odgajala njega i dvije sestre blizanke. Zbog sestara upisao je i Ekonomski fakultet u Zagrebu

VIDEO Vitasović rastužio fanove: 'Idem sa suprugom izvan države'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije