Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
previše obaveza

Anne Hathaway zbog posla mora odgoditi vjenčanje

anne hathaway
pixsell
15.04.2012.
u 17:08

Glumica se za Adama Shulmana trebala udati ovo ljeto, no ceremoniju su odgodili za kraj godine, a možda i za početak 2013.

Anne Hathaway planirala je  romantično vjenčanje sa zaručnikom Adamom Shulmanom ovo ljeto, no čini se da od njihovih velikih planova neće biti ništa. Glumica je zbog brojnih poslovnih obaveza odlučila odgoditi ceremoniju za kraj godine.

Zbog uloge u novom filmu \'Les MIserables\' Anne je trebala dosta smršavjeti i drastično skratiti kosu. Kad je shvatila da se do ljeta neće vratiti u formu niti će joj kosa uspjeti narasti odgodila je vjenčanje. Osim toga narednih mjeseci bit će zauzeta snimanjem novog filma, a mora odraditi i promociju filma \'Batman\' zbog čega neće imati vremena baviti se organizacijom vjenčanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije