Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu to očekivali

Anna odabrala sluge i izazvala buran sukob na Farmi!

farma
Foto: Nova TV
1/10
18.11.2015.
u 12:49

Ja i Anna smo rivali, to se vidjelo od samog početka i ovo je način da izbjegne duel sa mnom, kazala je Blaženka koja nije najbolje primila gazdaričinu odluku

Gazdarica Anna odlučila je za sluge postaviti Blaženku i Alda. Kako kaže, odlučila je tako jer vjeruje da su ovo dvoje farmera psihički mnogo jači od ostalih iz razloga što su određeno vrijeme proveli izvan farme te vidjeli svoju obitelj.

Za razliku od Alda koji je Gazdaričinu odluku mirno prihvatio, Blaženka je pokazala određeno negodovanje. -Mislim da Anna, žao mi je, ali ovaj put ću uistinu morati upotrijebiti tu riječ, a inače je ne bih upotrijebila – laže. Ovo nema nikakve veze s s vanjskim svijetom. Apsurd je govoriti jedno, misliti drugo, a raditi treće. Anna štiti sebe. Ja i Anna smo rivali, to se vidjelo od samog početka i ovo je način da izbjegne duel sa mnom. Jedini razlog zbog kojeg bi voljela da ostanem je taj što ako ostanem ovaj petak, moj i njezin duel je neizbježan!- odmah je reagirala Blaženka.

Kako kaže, da je znala da će se ovako osjećati, pod teretom spoznaje vanjskog svijeta, Blaženka se ne bi vratila na farmu. Najviše joj smeta činjenica što zna tko je i što govorio protiv nje, a sada se trudi biti ljubazan. -Mi ćemo morat doći do tog duela, a s druge strane, ako odem, nebitno, imat ćemo mi duel i poslije farme. To je sigurno, jer neke stvari, bar kad sam sad sama kod sebe ispala budala, jednostavno više neću ostaviti da vise u zraku. Morat ću ih riješiti- odlučna je Blaženka koja priznaje i da joj je došlo u glavu da napravi neku scenu kako bi baš ona i Anna završile ovog tjedna u duelu i tako raščistile račune.

Na Anninu stranu stala je Miriam koja je već razradila neke scenarije u glavi. -Anna kao Gazdarica ima više mogućnosti. Ako Blaženka odabere mene, onda Anna ima mogućnost da ja izbacim Blaženku van. Ja bih to rado učinila, zašto ne?- kazala je Miriam, a ukoliko do toga i dođe, bit će svakako zanimljivo.

Farmere je posjetio Mentor Joža koji im je podijelio nove zadatke, ali i doveo pivare koji su testirali pivo koje su farmeri proizveli. Iako su farmeri bili u strahu zbog toga što su pivo prekuhali, pivari su im ipak dali zadovoljavajuću ocjenu. -Kad su se pojavili ti pivari na vratima i kad sam vidio da se crvene, obrazi, nos, znao sam da ćemo teško proć. Na njemu se vidi da čovjek iz bačve ne izlazi i bilo me je strah da ćemo iti dvojku dobiti. S obzirom da jer rekao da je pio i gore, prezadovoljni smo- zaključio je Ivica.

>>Eskalirala netrpeljivost između farmerica: 'Ako dozvolite da ona uđe u finale, ubijte se!'

>>Miriam priželjkuje da ju Blaženka izazove u duel

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije