Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjevački show

ANKETA Koji polufinalist showa 'The Voice Hrvatska' vam je najbolji?

The Voice
Foto: HRT
1/61
14.01.2024.
u 15:00

U polufinale su prošli: Natali Radovčić, Jakov Peruško Rihtar, Luka Novokmet, Sandro Bjelanović, Martin Kosovec, Sergej Božić, Ana Širić i Toni Šimonović. Tko je vama najbolji?

"The Voice Hrvatska“ u subotu navečer na Prvom programu HRT-a izravno iz čak dva studija, „Anton Marti“ i „Zvonimir Bajsić“, donio je uzbudljive nastupe uz mnogo želja, emocija i neizvjesnosti za šesnaestero natjecatelja, najboljih prema mišljenju njihovih mentora. U polufinalu koje je na rasporedu iduće subote samo je osam mjesta. U prvoj „live“ emisiji, Vanna, Gobac, Urban i Dino iz svojeg su tima mogli odabrati jednog natjecatelja, a drugoga su birali TV gledatelji. U polufinale tako su prošli: Natali Radovčić, Jakov Peruško Rihtar, Luka Novokmet, Sandro Bjelanović, Martin Kosovec, Sergej Božić, Ana Širić i Toni Šimonović. 

Tim Dino predstavljat će Natali i Jakov. Natali je u emisiji u subotu izvela 'Dođi' Parnog valjka koju je  posvetila svima onima kojih više nema na glazbenoj sceni, ali i dalje žive kroz ovu pjesmu. Jakov je vrlo moćno izveo pjesmu 'Samo pričaj' (Zdravko Čolić).  „Mislim da publika do sada nije ozbiljno shvatila Jakova, ali ovo je bilo zbilja posebno“, komentirao je Dino. 

VEZANI ČLANCI

Tim Gobac predstavljat će Sandro i Luka. 'Psycho Killer' (Talking Heads) bio je izbor Sandra uz energičan nastup koji je završio posebnom figurom na podu pozornice.“Dobra terapija je majka uspjeha. Ovo je bio baš tvoj koncert kak' bi rekao moj kolega Dino“, na svoj način pohvalio je mentor Gobac ovaj nastup. Luka je pak zapjevao 'Lažu fotografije' od Gibonnija. Tim Vanna predstavljat će Sergej i Martin. 'Ima neka tajna veza' (Bijelo dugme) pjesma je koju je na svoj osobni, poseban način izveo Sergej, a Martin je oduševio svojim zrelim, izražajnim i snažnim glasom u pjesmi 'Tvoja zemlja' Vice Vukova.

Tim Urban, pak, predstavljaju Ana i Toni. Toni je u sinoćnoj emisiji izveo 'Tears in Heaven' Erica Claptona, a Ana 'Dušo moja' Kemala Montena. U polufinalu bit će osam nastupa, a samo četiri kandidata, po jedan iz svakog tima, proći će u finale. Odluku o tome donijet će samo gledatelji, na kojima neće biti lak posao zbog odličnih kandidata. Koji polufinalist je vama bio najbolji, glasujte u našoj anketi.

VIDEO Domoljubni koncert u zagrebačkoj Areni

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije