Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI glumac

Anja Šovagović Despot prisjetila se oca Fabijana: 'Sokole, da su meni tvoja krila'

Donja Mahala: Posljednji ispraćaj Ive Gregurevića uz obitelj, prijatelje i mještane
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/11
02.01.2023.
u 15:06

Glumačka legenda Fabijan Šovagović preminuo je 1. siječnja 2001. godine, a Anja je za obljetnicu očeve smrti objavila video napravljen od niza njegovih fotografija i svoje pjesme 'Oj, sokole'.

Glumica Anja Šovagović Despot (59) prisjetila se svog oca, glumačke legende Fabijana Šovagovića, koji je preminuo 1. siječnja 2001. godine.

Anja je povodom obljetnice glumčeve smrti na svom Instagram profili podijelila video s nizom fotografija njezinog oca uz vlastitu pjesmu 'Oj, sokole'.

- Oj sokole, ptico siva, da su meni tvoj krila - napisala je pored videa te stavila emotikone srca. Video je napravila na način da je spojila njegove fotografije iz djetinjstva, mladosti i njihovog obiteljskog albuma, kao i neke na kojima se vidi da je obučen u lik koji je igrao. U komentarima su joj mnogi uputili emotikone srca te istaknuli kako je Fabijan bio legenda i da će ga teško netko danas nadmašiti.

Inače, Fabijan Šovagović jedan je od najpoznatijih hrvatskih glumaca svih vremena, a tijekom života odigrao je mnoge uloge. Radi se o oko 250 uloga na filmu i u kazalištu.

Dodajmo i da je Anja često aktivna na društvenim mrežama te s pratiteljima često dijeli neke trenutke. Tako je za blagdane objavila fotografiju sa suprugom, također glumcem Draganom Despotom i djecom te zaželjela svima sve najbolje. 

VIDEO Slavni glumac doživio tešku nesreću na Novu godinu, helikopterom je odmah prebačen u bolnicu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije