Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Kao milijun dolara"

Anja Alavanja Viljevac pozirala ispred jednog od najskupljih hotela i pokazala zavidnu figuru

Foto: Instagram
1/10
07.01.2022.
u 19:15

Voditeljica Anja Alavanja Viljevac (39) trenutno odmara u Dubaiju u društvu supruga Vedrana Viljevca i sinčića Dana, a sada je pratitelje počastila fotografijama u kupaćem kostimu i istaknula vitku figuru devet mjeseci nakon poroda.

Voditeljica Anja Alavanja Viljevac (39) trenutno odmara u Dubaiju u društvu supruga Vedrana Viljevca i sinčića Dana, a sada je pratitelje počastila fotografijama u kupaćem kostimu i istaknula vitku figuru devet mjeseci nakon poroda. 

- Na fotkama je atraktivan, ali uživo impresivan. Moć prirode i moć bogatstva na jednoj plaži- napisala je Anja uz fotografije, a ubrzo su se nanizali brojni komplimenti, a neki su poručili kako im se više sviđa ona nego luksuzni Burj Al Araba u kojem se cijena noćenja kreće od 10 tisuća kuna nadalje.

"Meni si samo ti ovdje atraktivna", "Kako si zgodna", "Zgodna mama", "Kao milijun dolara", "Savršena", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Anja često svoje anegdote s putovanja dijeli s pratiteljima, a razveselila ih je i jednom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. 

-Penjemo se danas s malim na Burj Kalifu, i jadamo se kako nam leđa otpadaju od nošenja, jer nam kolica sliže samo za prtljagu. Pa mijenjaj pelenu, traži kašicu, pa briši ono što je bljucnuo- započela je voditeljica.

-I onda u silasku nađemo na strance s troje male djece. Tata hrani bebu, malo veća curica cendra u kolicama, treće trči oko njih. Mama pokušava sklopiti bebina kolica, sve joj pada… A ja si pomislim, ima i većih budala od nas- napisala je Anja kroz smijeh.

 Anja se u rujnu prošle godine udala za ekonomista i nogometnog trenera Vedrana Viljevca, a u travnju su dobila sina Dana. Voditeljica iz prijašnjeg braka sa Željkom Romcem ima sinove Ivora i Jakova.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije